Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς Καβάνι το Σάββατο (14/8) κόντρα στη Λιντς

Ο Έντινσον Καβάνι πήρε επιπλέον μέρες άδεια για να ξεκουραστεί και θα απουσιάσει από τις πρώτες αναμετρήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο νέο πρωτάθλημα της Premier League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Χωρίς Καβάνι το Σάββατο (14/8) κόντρα στη Λιντς

Χωρίς τον Έντινσον Καβάνι θα πορευτεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις πρώτες αναμετρήσεις της στο νέο πρωτάθλημα της Premier League που ξεκινά αυτή την εβδομάδα.

Ο Ουρουαγουανός επιθετικός, που μετείχε αυτό το καλοκαίρι στο Copa America με το αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα, ζήτησε επιπλέον μέρες από τον αγγλικό σύλλογο προκειμένου να ξεκουραστεί και να περάσει περισσότερο χρόνο με την οικογένειά του, την οποία είχε να δει για μεγάλο διάστημα λόγω και της πανδημίας του κορονοϊού.

Η συγκεκριμένη συμφωνία για την επιπλέον άδεια του παίκτη είχε επέλθει κατά την διάρκεια των συζητήσεων των δύο πλευρών για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας, με τον ποδοσφαιριστή να υπογράφει τελικά νέο συμβόλαιο με τους «κόκκινους διάβολους» για έναν επιπλέον χρόνο (2022).

Η Γιουνάιτεντ ξεκινά την πορεία της στην Premier League το προσεχές Σάββατο (14/8) με τον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Λιντς, ενώ με δεδομένο ότι ο Καβάνι βρίσκεται εκτός Αγγλίας, κατά την επιστροφή του στο Νησί θα χρειαστεί να μπει σε «καραντίνα» στο πλαίσιο των μέτρων για την πανδημία του κορονοϊού.

Όσον αφορά το ματς της πρεμιέρας με αντίπαλο τα «παγώνια», στη Γιουνάιτεντ δεν υπολογίζεται ούτε ο τραυματίας Μάρκους Ράσφορντ, αλλά ο νεοαποκτηθείς Τζέιντον Σάντσο αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του.