Μέσι: Νέα αποθέωση των φίλων της Παρί Σεν Ζερμέν όταν βγήκε στο μπαλκόνι του Παρισινού ξενοδοχείου!

Η αποθέωση του Λιονέλ Μέσι συνεχίστηκε και στο ξενοδοχείο του Παρισιού, όπου κατέλυσε με την οικογένεια του, όταν βγήκε στο μπαλκόνι κι έγινε αντικείμενο λατρείας από τους συγκεντρωμένους φίλους της Παρί Σεν Ζερμέν

Μέσι: Νέα αποθέωση των φίλων της Παρί Σεν Ζερμέν όταν βγήκε στο μπαλκόνι του Παρισινού ξενοδοχείου!

Μετά την αποθέωση που γνώρισε στο αεροδρόμιο του Παρισιού κατά την άφιξη του ο Λιονέλ Μέσι αφού πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν έκανε το... χατίρι στο συγκεντρωμένο πλήθος κάτω από το ξενοδοχείο, όπου κατέλυσε με την οικογένεια του και βγήκε στο μπαλκόνι χαιρετώντας το.

Ο Λιονέλ Μέσι ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά της μετακίνησής του στην Παρί και επέστρεψε στο ξενοδοχείο του Παρισιού όπου θα διαμείνει το βράδυ της Τρίτης (10/08).

Φίλοι των Παριζιάνων είχαν περικυκλώσει το κτίριο από την άφιξη του Αργεντινού στη γαλλική πρωτεύουσα, περιμένοντάς τον να φτάσει κάποια στιγμή.

Όταν έφτασε στο «Le Royal Moceau», γνώρισε την αποθέωση από το συγκεντρωμένο πλήθος και απάντησε με έναν λιτό χαιρετισμό.

Παρ' όλα αυτά, οι φίλαθλοι δεν διαλύθηκαν όταν ο Μέσι ανέβηκε στο δωμάτιό του και τον περίμεναν για μία εμφάνιση ακόμα. Ο 34χρονος, πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα, δεν τους απογοήτευσε και βγήκε στο μπαλκόνι μαζί με τη σύζυγό του και τα παιδιά τους.

Όπως ήταν φυσικό, αποθεώθηκε για ακόμα μία φορά...