Σαλιχάμιτζιτς: Αν δεν κινηθεί η Μπάγερν Μονάχου για τον Χάαλαντ θα είμαστε ερασιτέχνες!

Με τον πλέον γλαφυρό τρόπο επιβεβαίωσε ο αθλητικός διευθυντής της Μπάγερν Μονάχου ότι οι Βαυαροί θα ενδιαφερθούν για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, το επόμενο καλοκαίρι, θα έχει ρήτρα αποδέσμευσης από την Μπορούσια Ντόρτμουντ, 75 εκατομμύρια ευρώ. 

Σαλιχάμιτζιτς: Αν δεν κινηθεί η Μπάγερν Μονάχου για τον Χάαλαντ θα είμαστε ερασιτέχνες!

Παρά τα όσα ακούστηκαν το προηγούμενο διάστημα η αμετακίνητη θέση της Μπορούσια Ντόρτμουντ να μην αποδεχθεί καμιά πρόταση για τον Έρλινγκ Χάαλαντ μεταθέτει το «κυνήγι» για την απόκτηση του από τους «μνηστήρες» του για το επόμενο καλοκαίρι.

Τότε που όπως είναι κοινό... μυστικό η ρήτρα αποδέσμευσης του θα πέσει στα μόλις... 75 εκατομμύρια ευρώ.

Ελάχιστα μπροστά στην ποδοσφαιρική αξία του διεθνούς Νορβηγού φορ.

Έτσι η Μπάγερν Μονάχου, μέσω του αθλητικού διευθυντή της, Χασάν Σαλιχάμιτζιτς, έπιασαν ...θέση στο κυνήγι του Σκανδιναβού επιβεβαιώνοντας ότι οι Βαυαροί σχεδιάζουν να κινηθούν το ερχόμενο καλοκαίρι για την απόκτησή του.

Συγκεκριμένα, ο Βόσνιος μίλησε στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι «Sport1», τονίζοντας:

«Ο Χάαλαντ είναι κορυφαίος παίκτης και ακούω επίσης ότι είναι κι ένα υπέροχο παιδί. Όμως, είναι παίκτης της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Έχει 60 γκολ σε 60 παιχνίδια. Πρέπει να εξετάσουμε την περίπτωσή του, διαφορετικά θα ήμασταν φουλ ερασιτέχνες...».

Μάλιστα, το ενδεχόμενο αποχώρησης του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από το Μόναχο, ανοίγει ακόμα περισσότερο τον δρόμο για την απόκτηση του 21χρονου φορ...