Τούχελ: Λουκάκου όπως... Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ και Κέιν!

Ο Τόμας Τούχελ αποθέωσε το επικείμενο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι, Ρομέλου Λουκάκου, σημειώνοντας ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ και Κέιν αποτελώντας την προσθήκη που έλειπε στην κάτοχο του Champions League

Τούχελ: Λουκάκου όπως... Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ και Κέιν!

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να επιστρέψει ο Ρομέλου Λουκάκου στην Τσέλσι μετά από επτά χρόνια και παρότι ο Βέλγος διεθνής επιθετικός δεν έχει ακόμη υπογράψει ο Τόμας Τούχελ τον αποθέωσε.

Ο μάνατζερ της κατόχου του Champions League όχι μόνο είπε στο «Sky Sports» πως είναι αυτό ακριβώς που η ομάδα του έψαχνε για το κέντρο της επίθεσης, αλλά κι ότι είναι στο ίδιο επίπεδο με τους κορυφαίους σέντερ φορ στον κόσμο ήτοι τους Λεβαντόφσκι, Χάαλαντ και Κέιν!

«Χάσαμε τον Ολιβιέ Ζιρού που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο σύλλογο. Ήταν το είδος του παίκτη που του αρέσει να παίζει με την πλάτη προς την εστία, που του αρέσει να κρατά ψηλά τις μπάλες, που δημιουργεί χώρους για τους Βέρνερ, Χάβερτς, Πούλισιτς. Ήταν εκείνος που είναι έτοιμος να αγωνιστεί σωματικά με αμυντικούς.

Αυτό είναι το είδος του προφίλ που δεν έχουμε στην ομάδα μας αυτή τη στιγμή και το ψάχνουμε. Δεν είναι η στιγμή ακόμα να μιλήσουμε για ονόματα, επειδή δεν έχουμε υπογράψει ακόμη κανέναν και θα σεβαστούμε τους άλλους συλλόγους», υποστήριξε αρχικά ο Γερμανός τεχνικός για να προσθέσει:

«Ο Ρομέλου είναι ένας από τους τύπους παικτών, όπως ο Χάαλαντ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, ο Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν, ο Χάρι Κέιν στην Τότεναμ, ο οποίος είναι ένα πραγματικός Νο 9 που του αρέσει να σκοράρει. Αυτό δεν είναι μυστικό. Είναι το είδος του παίκτη που ψάχνουμε και αν είναι δυνατόν να πείσουμε τους παράγοντες και τους συλλόγους, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».