Κλοπ για Τσιμίκα: «Είναι καλό που έχουμε τον Κώστα...»

Ο τεχνικός της ΛίβερπουλΓιούργκεν Κλοπ μίλησε για τον τραυματισμό του Ρόμπερτσον, που φέρνει στο βασικό σχήμα τον Κώστα Τσιμίκα, ο οποίος έχει μπει δυνατά φέτος στην προετοιμασία.

Κλοπ για Τσιμίκα: «Είναι καλό που έχουμε τον Κώστα...»

Έτοιμος να πάρει φανέλα βασικού ο Κώστας Τσιμίκας. Ο Ρόμπερτσον τραυματίστηκε, ευτυχώς όχι σοβαρά και ο τεχνικός της ομάδας του μεγάλου λιμανιού, μίλησε για τον Σκωτσέζο αλλά και τον Κώστα Τσιμίκα.

«Νομίζω πως σταθήκαμε τυχεροί με τον συγκεκριμένο τραυματισμό, θα μπορούσε να ήταν πολύ χειρότερος. Στα πλάνα δεν φαινόταν καλά. Σταθήκαμε όμως τυχεροί και δεν θα μείνει εκτός για μεγάλο διάστημα. Δεν ξέρω αν θα επιστρέψει πριν ή μετά την διακοπή των εθνικών ομάδων, όμως δεν θα λείψει για πολύ. Φυσικά είναι καλό που έχουμε τον Κώστα αλλά και τον Μπεκ, κάτι επίσης καλό», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ, για τον Τσιμίκα.

Ο διεθνής αμυντικός Σκωτσέζος εμφανίστηκε με νάρθηκα στο δεξί πόδι και πατερίτσα, ενώ με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι σοβαρό.

Με δεδομένο ότι η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στην Premier League είναι προγραμματισμένη για αυτή την εβδομάδα, ο Κώστας Τσιμίκας φέρεται να συγκεντρώνει πλέον μεγάλες πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός το προσεχές Σάββατο (14/8, 19.30) στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με αντίπαλο την Νόριτς.

Ο Τσιμίκας έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στις φιλικές αναμετρήσεις των «κόκκινων» ενώ στο τελευταίο ματς με την Οσασούνα (φιλικό) έβγαλε μια υπέροχη ασίστ στον Φιρμίνο.