Λίβερπουλ: Γλίτωσε το χειρουργείο ο Ρόμπερτσον, πάει για βασικός ο Τσιμίκας κόντρα στη Νόριτς

Ο Άντριου Ρόμπερτσον γλίτωσε το χειρουργείο και εμφανίστηκε με νάρθηκα στο δεξί πόδι και πατερίτσα, ενώ ο Κώστας Τσιμίκας συγκεντρώνει πλέον μεγάλες πιθανότητες για να αγωνιστεί βασικός στην πρεμιέρα της Λίβερπουλ κόντρα στη Νόριτς το Σάββατο (14/8) για την Premier League.

Λίβερπουλ: Γλίτωσε το χειρουργείο ο Ρόμπερτσον, πάει για βασικός ο Τσιμίκας κόντρα στη Νόριτς

Θετικά είναι τα νεότερα από το «στρατόπεδο» της Λίβερπουλ για την κατάσταση της υγείας του Άντριου Ρόμπερτσον, μετά τον τραυματισμό του Σκωτσέζου αριστερού μπακ στο παιχνίδι των «κόκκινων» με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο (1-1).

Ο διεθνής αμυντικός εμφανίστηκε με νάρθηκα στο δεξί πόδι και πατερίτσα, ενώ με μήνυμά του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενημέρωσε πως το πρόβλημα που αντιμετωπίζει δεν είναι σοβαρό.

«Η ακτινογραφία δείχνει πως δεν είναι κάτι σοβαρό, υπάρχει βέβαια ζημιά στον σύνδεσμο που θα χρειαστεί λίγο καιρό για να ξεπεραστεί. Ελπίζω πως θα μπορέσω να βοηθήσω την ομάδα αργά ή γρήγορα», τονίζει μεταξύ άλλων.

Με δεδομένο ότι η πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος στην Premier League είναι προγραμματισμένη για αυτή την εβδομάδα, ο Κώστας Τσιμίκας φέρεται να συγκεντρώνει πλέον μεγάλες πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός το προσεχές Σάββατο (14/8, 19.30) στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με αντίπαλο την Νόριτς, στην οποία αγωνίζεται ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο Τσιμίκας έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με τις εμφανίσεις του στις φιλικές αναμετρήσεις των «κόκκινων».