Στην Σπέτσια και επίσημα ο Δημήτρης Νικολάου

Η Σπέτσια ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Νικολάου, με τον Έλληνα αμυντικό και πρώην άσο του Ολυμπιακού να υπογράφει 5ετές συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα.

Στην Σπέτσια και επίσημα ο Δημήτρης Νικολάου

Επιμένει… ιταλικά ο Δημήτρης Νικολάου. Ο Έλληνας αμυντικός αποχώρησε αυτό το καλοκαίρι από την Έμπολι και ήρθε σε συμφωνία με την Σπέτσια, η οποία ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την απόκτησή του με μήνυμά της στον προσωπικό της λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 23χρονος άλλοτε άσος του Ολυμπιακού, που την περασμένη σεζόν κατέγραψε 29 εμφανίσεις με την Έμπολι σε Serie B και ιταλικό Κύπελλο, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Η Σπέτσια για Νικολάου και το ποσοστό του Ολυμπιακού

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Σπέτσια τονίζει:

«Ο σύλλογος αναφέρει ότι έφτασε σε συμφωνία με τους Δημήτρη Νικολάου και Σάμουελ Μραζ από την Έμπολι. Ο Νικολάου ο οποίος γεννήθηκε το 1998 θα ανήκει στο κλαμπ τα επόμενα πέντε χρόνια. Μεγάλωσε στον Ολυμπιακό, μόλις στα 19 του είχε την τεράστια ευκαιρία να γίνει μέλος της πρώτης ομάδας και έπαιξε στα παιχνίδια του Champions League ανάμεσα στη Γιουβέντους και τη Μπαρτσελόνα ενώ στο Καμπ Νου σκόραρε το πρώτο του γκολ.

Τον Ιανουάριο του 2018 υπέγραψε στην Έμπολι και με την ομάδα της Τοσκάνης κέρδισε την άνοδο στη Serie A ως βασικό μέλλος των μπλέ ενώ είναι και μέλος της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας».

Σημειώνεται ότι η Σπέτσια ξεκινάει την πορεία της στο νέο πρωτάθλημα της Serie A στις 23 Αυγούστου, με το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Κάλιαρι.