Η Σπέτσια για Νικολάου και το ποσοστό του Ολυμπιακού

Η Σπέτσια θέλει τον Δημήτρη Νικολάου από την Έμπολι και ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει ποσοστό του ποδοσφαιριστή που είχε παραχωρήσει το 2019.

Η Σπέτσια για Νικολάου και το ποσοστό του Ολυμπιακού

Το καλοκαίρι του 2019 ο Ολυμπιακός παραχώρησε τον Δημήτρη Νικολάου στην Έμπολι. Τότε οι Πειραιώτες έβαλαν στο ταμείο τους 4 εκατ. ευρώ από την πώληση ενός ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου, αφού είναι προϊόν της Ακαδημίας.

Τα ρεπορτάζ στην Ιταλία αναφέρουν πως η Σπέτσια έχει δείξει πολύ σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου αμυντικού. Με την Έμπολι έχει συμβόλαιο έως το 2023, αλλά οι πληροφορίες από τη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι η Σπέτσια ασχολείται πολύ σοβαρά με την περίπτωση του και μάλιστα φέρεται να βρίσκεται σε επαφές με την Έμπολι.

Οι Ιταλοί θεωρούν ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα γίνει η μεταγραφή του Δημήτρη Νικολάου. Βέβαια εκείνο που δεν έχει γίνει γνωστό αν θα τον πάρει δανεικό ή με κανονική μεταγραφή. Πάντως ο Ολυμπιακός έχει διατηρήσει το 20% του ποδοσφαιριστή επομένως θα έχει κέρδος από αυτή τη μεταγραφή εάν γίνει.