Αταλάντα: Πάει για Έιμπραχαμ και Μπελότι

Τους Τάμι Έιμπραχαμ από την Τσέλσι όσο και τον Αντρέα Μπελότι της Τορίνο ετοιμάζεται να αποκτήσει η Αταλάντα.

Αταλάντα: Πάει για Έιμπραχαμ και Μπελότι

Η Αταλάντα θα μπορούσε να υπογράψει τόσο τον Τάμι Έιμπραχαμ από την Τσέλσι όσο και τον Αντρέα Μπελότι της Τορίνο, αν ο Ντουβάν Ζαπάτα μεταγραφεί στην Ίντερ. Το μεταγραφικό αυτό «ντόμινο» θα ξεκινήσει μόλις ο Ρομέλου Λουκάκου ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Τσέλσι έναντι 130 εκ. ευρώ.

Η πρώτη επιλογή της Ίντερ για να τον αντικαταστήσει είναι ο Ντουβάν Ζαπάτα, με την Αταλάντα να απαιτεί 40 εκατομμύρια ευρώ συν μπόνους για τον Κολομβιανό διεθνή.

Οι «μπεργκαμάσκι» έχουν ήδη τον Κολομβιανό διεθνή Λουίς Μουριέλ στην ομάδα τους, οπότε δεν θα βιαστούν στις επιθετικές επιλογές τους, αλλά το Sportitalia εξηγεί ότι η Αταλάντα μπορεί να καταλήξει σε δύο επιθετικούς αυτό το καλοκαίρι. Ο προπονητής Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ζήτησε τον Έιμπραχαμ, ο οποίος θα φύγει από την Τσέλσι, ειδικά με τον Λουκάκου να έρχεται στους «μπλε».

Η Τορίνο ανησυχεί ολοένα και περισσότερο για την περίπτωση του Μπελότι, καθώς το συμβόλαιό του λήγει τον Ιούνιο του 2022 και μέχρι στιγμής δεν έχει αποδεχθεί την προτεινόμενη ανανέωση. Με τον Σαμ Λάμερς να φαίνεται έτοιμος για δανεικός στην Τζένοα, ανοίγει μια θέση για την Αταλάντα για να ενισχυθεί τόσο με τον Έιμπραχαμ όσο και με τον Μπελότι.

Η ομάδα του Μπέργκαμο είναι όλο και πιο φιλόδοξη, αφού έφτασε στους ομίλους του Champions League για τρίτη συνεχή σεζόν και πάλεψαν με τη Γιουβέντους για το Κύπελλο Ιταλίας στον τελευταίο τελικό.