Η Μπρεστ πήρε τερματοφύλακα που ήθελε ο Ολυμπιακός

Ο Μάρκο Μπιζότ που ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του Ολυμπιακού για τον "άσο" κατέληξε τελικά στη Μπρεστ με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Η Μπρεστ πήρε τερματοφύλακα που ήθελε ο Ολυμπιακός

Ανάμεσα σε Μάρκο Μπιζότ και Τόμας Βατσλίκ ήταν ο Ολυμπιακός για να καλύψει το κενό του Ζοσέ Σα στον "άσο". Τελικά οι Πειραιώτες επέλεξαν τον Τσέχο τερματοφύλακα, ο οποίος έκανε και ένα πολύ καλό Euro. Είχαν κάνει πάντως επαφές και με τον Ολλανδό γκολκίπερ και αρκετά προχωρημένες.

Ο ίδιος ο 30χρονος τερματοφύλακας παραδέχτηκε ότι είχε μιλήσει με τον Ολυμπιακό και μάλιστα ότι είχε προχωρήσει αρκετά το θέμα. Τότε είχε κάνει δηλώσεις σε ολλανδικά Μέσα ενώ απολάμβανε τις διακοπές του στην Κρήτη.

Ο Μάρκο Μπιζότ δεν το είχε κρύψει πως ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον πρωταθλητή Ελλάδας. Ήταν μία προοπτική που τον κάλυπτε και με το παραπάνω και από την πρώτη στιγμή το είχε δει με θετικό μάτι. Τελικά δεν έγινε ποτέ αυτή η μεταγραφή και ο Μπιζότ ανακοινώθηκε από τη Μπρεστ.

Ο Ολλανδός γκολκίπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στη γαλλική ομάδα με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια. Είχε ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Άλκμααρ, αλλά είχε εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει από την ολλανδική ομάδα.