Απολογήθηκε ο Τερίμ για την απώλεια του Ονιεκούρου

Ο προπονητής της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ απολογήθηκε στον κόσμο της ομάδας του για την απώλεια του Χένρι Ονιεκούρου από τον Ολυμπιακό.

Απολογήθηκε ο Τερίμ για την απώλεια του Ονιεκούρου

Με τη Γαλατασαράι έχει άλλο "δέσιμο" ο Χένρι Ονιεκούρου. Όποτε πήγε στην τουρκικά ομάδα έκανε σπουδαία πράγματα και ποτέ δεν το έκρυψαν ότι τον ήθελαν, αλλά δεν μπόρεσαν στο τέλος να τον αποκτήσουν.

Το γεγονός πως ο Νιγηριανός κατέληξε τελικά στον Ολυμπιακό έχει προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις στην Τουρκία. Ούτε ημέρα δεν έχουν σταματήσει τα Μέσα να κάνουν αναφορά στην απώλεια του ποδοσφαιριστή. Το ζήτημα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που είχε ως αποτέλεσμα να αναφερθεί στο θέμα ο Φατίχ Τερίμ.

Ο τεχνικός της Γαλατά σε συνέντευξη του αναφέρθηκε στην απώλεια του Χένρι Ονιεκούρου από τον Ολυμπιακό. Ο Τούρκος κόουτς απολογήθηκε επί της ουσίας γιατί χάθηκε ο Νιγηριανός εξτρέμ.

«Το συνολικό κόστος της αγοράς ήταν στα 9 εκατ. ευρώ. Το 50% των δικαιωμάτων του κόστιζε 4,3 εκατ. ευρώ και στον Ολυμπιακό πήγε με 5 εκατ. ευρώ. Τον θέλαμε και εμείς, αλλά μερικές φορές δεν γίνονται τα πράγματα όπως τα θέλεις. Πρέπει να αποδεχτούμε την εξέλιξη που είχε αυτή η μεταγραφή. Δεν έγινε αυτή η μεταγραφή που το 50% κόστιζε 4,3 εκατ. ευρώ. Η παλιά διοίκηση ήθελε να προχωρήσει στην αγορά, αλλά συνέπεσε με την αλλαγή της διοίκησης. Όλοι αγαπάμε τον Χένρι, αλλά μερικές φορές πρέπει να δεχόμαστε αυτά που συμβαίνουν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Φετίχ Τερίμ για τη μεταγραφή του Ονιεκούρου στον Ολυμπιακό.