Διακοπές, υπογραφές και τα «βάσανα» του Ρονάλντο στη Μεσσηνία

Όλα όσα έγιναν μέχρι να υπογράψει ο Πορτογάλος άσος το συμβόλαιο με τη Γιουβέντους και αυτά που ακολούθησαν. Ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Κώστα Ασημακόπουλου στο «Έθνος».

 

Διακοπές, υπογραφές και τα «βάσανα» του Ρονάλντο στη Μεσσηνία

Στους ρυθμούς του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται τα τελευταία εικοσιτετράωρα το πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα Costa Navarino στη μαγευτική Πύλο Μεσσηνίας. Παρότι τις πρώτες ημέρες η είδηση της άφιξης του Πορτογάλου σούπερ σταρ εναλλάσσονταν μεταξύ πραγματικότητας και φήμης, τις τελευταίες δύο ημέρες ακόμα και οι επώνυμοι ένοικοι του ξενοδοχείου συζητούν για την παρουσία του Ρονάλντο. Οι «κινητοί θνητοί» έδωσαν τα... ρέστα τους καθώς έφτασαν σε σημείο να τον κυνηγούν μέσα από θάμνους και μέσα από παρτέρια για μία φωτογραφία και ένα αυτόγραφο.

Στην διεύθυνση του πολυτελούς ξενοδοχείου έχει σημάνει συναγερμός. Καθημερινά γίνονται συσκέψεις και αλλαγές ακόμα και σε βασικές λειτουργικές ζώνες του ξενοδοχείου προκειμένου ο Ρονάλντο να μην γίνει αντιληπτός από τους υπόλοιπους πελάτες, ενώ υπάρχει προσωπικό που ασχολείται αποκλειστικά με τον διάσημο πελάτη και όσους τον συνοδεύουν. Όσο για τους εργαζόμενους απαγορεύεται ρητώς η οποιαδήποτε επαφή με τους επώνυμους πελάτες πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για φωτογραφίες ή αυτόγραφα. Η εχεμύθεια είναι βασική προϋπόθεση στην συνεργασία του προσωπικού με το συγκεκριμένο ξενοδοχείο και αυτός είναι και από τους βασικούς λόγους που δεν έχει δημοσιευτεί κάποια φωτογραφία του Πορτογάλου σούπερ σταρ με την οικογένεια του και τους φίλους του.

ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ...

Το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» εξασφάλισε - από αξιόπιστη πηγή - πληροφορίες για τις κινήσεις του Ρονάλντο αλλά και τον... χαμό που προκλήθηκε όταν έγινε αντιληπτός από Ιταλούς πελάτες του ξενοδοχείου. Πρόκειται για στελέχη της ασφαλιστικής εταιρείας Allianz από την Ιταλία που βρίσκονταν ως γκρουπ στο ξενοδοχείο και κυριολεκτικά χάλασαν τον κόσμο όταν εντόπισαν τον Ρονάλντο και άρχισαν να τον... κυνηγούν για μία φωτογραφία και κυρίως για να επιβεβαιώσουν από πρώτο χέρι εάν θα κλείσει στην Γιουβέντους.

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΑΝΙΕΛΙ

Ακόμα και διευθυντικά στελέχη της ασφαλιστικής εταιρείας άφησαν όσα είχαν προγραμματίσει και επιδόθηκαν στο κυνήγι του Ρονάλντο προκαλώντας σκηνές απείρου κάλους και στο τέλος και τον εκνευρισμό του Πορτογάλου άσσου ο οποίος δύο φορές άλλαξε το σημείο που θα δειπνούσε. Στη συνέχεια όμως ο Ρονάλντο ενημερώθηκε πως πολλοί από τους Ιταλούς που ήταν στο γκρουπ κατάγονταν από το Τορίνο και έτσι έδειξε... κατανόηση. Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση και την χθεσινή ημέρα όπου έφτασε στο ξενοδοχείο ο πρόεδρος της Γιουβέντους, Αντρέα Ανιέλι συνοδευόμενος από τη σύντροφο του Ντενίζ Ακανίν. Οι Ανιέλι, Ρονάλντο έκλεισαν ραντεβού στη «Βίλα Μεθώνη» του ξενοδοχείου και εκεί έβαλαν τις υπογραφές στο παχυλό συμβόλαιο. Η σουίτα των 630 τετραγωνικών μέτρων που παρέχει τη δυνατότητα χρήσης ελικοπτέρου στα VIP πρόσωπα, παρέχει απόλυτη ιδιωτικότητα και όλες τις ανέσεις που επιζητεί ένας σταρ. Αμέσως μετά, με τα συμβόλαια στην τσάντα του, ο Ανιέλι αναχώρησε από την Καλαμάτα για την Ιταλία και η Γιουβέντους με την Ρεάλ επισημοποίησαν το μεγάλο deal!

ΕΠΑΙΖΕ Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Ο Ρονάλντο κατέλυσε σε τετραπλή σουίτα του Costa Navarino την Παρασκευή 6 Ιουλίου, ενώ ήδη βρίσκονταν και ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του στην Ρεάλ Τόνι Κρος. Ο Πορτογάλος αφίχθη στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας λίγο πριν νυχτώσει και στο ξενοδοχείο έφτασε λίγο πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του Βελγίου με την Βραζιλία. Μαζί του είναι η σύζυγος του, ο μεγάλος του υιός και ένα φιλικό ζευγάρι με τα δυο τους παιδιά. Δύο διακριτικοί κύριοι είναι μέλη της προσωπικής του ασφάλειας και κυριολεκτικά η σκιά του ίδιου και της οικογένειας του.

ΥΠΟΓΡΑΦH ΩΣ CR7

Μετά το επεισόδιο που έγινε με τους Ιταλούς, οι υπεύθυνοι του ξενοδοχείου διέθεσαν στον Ρονάλντο και τους συνοδούς του έναν από τους πιο όμορφους και ιδιαίτερους χώρους με την ονομασία Enoteca όπου διεξάγονται τα περίφημα σεμινάρια γευσιγνωσίας κρασιού. Εκεί υπήρχε έλεγχος από τα αδιάκριτα βλέμματα και δείπνησε τις περισσότερες ημέρες. Μάλιστα λέγεται πως ο Πορτογάλος έμεινε εντυπωσιασμένος τόσο από τον χώρο, όσο και από την κινητοποίηση του προσωπικού με το οποίο είναι πολύ φιλικός, απλός και ευγενικός. Το εντυπωσιακό είναι πως ο Ρονάλντο σε κάθε χρέωση υπηρεσιών υπογράφει ως CR7.

ΒΟΪΔΟΚΟΙΛΙΑ ΚΑΙ ΜΠΟΟΥΛΙΝΓΚ

O Ρονάλντο έδειξε ενδιαφέρον να επισκεφτεί την φημισμένη παραλία της «βοϊδοκοιλιάς» που έχει ταυτιστεί πλέον με το Costa Navarino ενώ έπαιξε και μπόουλινγκ εκφράζοντας μάλιστα την επιθυμία να αποκτήσει και έναν δικό του χώρο μπόολινγκ στο σπίτι του για να παίζει με τα παιδιά του. Πέπλο μυστηρίου υπάρχει και γύρω από την αναχώρηση του. Αρχικά την τοποθετούσαν για σήμερα Πέμπτη αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξει μικρή παράταση λόγω και της παρουσίας του Ανιέλι. Το σίγουρο είναι πως οι οπαδοί της Γιουβέντους έχουν αρχίσει να ζουν το όνειρο τους με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα της Πύλου.

Πηγή: Έθνος

Συντάκτης: Κώστας Ασημακόπουλος