Ο «δικός» μας μεγιστάνας... σωτήρας της Μίλαν

Γιατί ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ μπορεί να βγάλει του Μιλανέζους από την παρακμή

Ο «δικός» μας μεγιστάνας... σωτήρας της Μίλαν

Η Μίλαν διανύει περίοδο κρίσης. Φυσικά, όπως ακριβώς συμβαίνει σε κάθε τι που βρίσκεται σε παρακμή, το έδαφος δείχνει πρόσφορο για σωτήρες. Τον δικό της σωτήρα αναζητά και η ομάδα του Μιλάνου μετά την επιβολή από την πλευρά της ΟΥΕΦΑ της ποινής αποκλεισμού από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ο Κινέζος «Μεσσίας» ονομαζόταν Ντέιβιντ Χαν Λι αλλά μαζί με τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις εξαφανίστηκε και αυτός για τη Μϊλαν. Ίσως, η σωτηρία έρθει από τη δική μας γειτονιά και συγκεκριμένα από τον Ρώσο μεγιστάνα και ιδιοκτήτη εδώ και λίγα χρόνια του Σκορπιού, Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ.

Πλέον τα δημοσιεύματα για το ενδιαφέρον του για τη Μίλαν διαδέχονται το ένα το άλλο. Φυσικά, μιλάμε για οικονομικό μέγεθος που μπορεί να αντέξει μια δύσκολη περίοδο της Μίλαν και να την οδηγήσει και πάλι στην αφρόκρεμα του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Άλλωστε έχει τη γνώση και την εμπειρία από τη Μονακό, την οποία ως μεγαλομέτοχος έχει οδηγήσει στην ανάπτυξη και μάλιστα έχει γεμίσει με τις κινήσεις του τα ταμεία της ομάδας. Σήμερα, η Μονακό θεωρείται σύλλογος που διοικείται υποδειγματικά και μάλιστα οι πωλήσεις παικτών ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια ευρώ όμως αυτό δεν μειώνει την ανταγωνιστικότητα της ομάδας. Μια ομάδα που την περίοδο 2016-17 έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και σήμερα έχει 13 παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.