Οπαδοί της Παρί κατά Πογκμπά (pic)

Οι οπαδοί της Παρί Σεν Ζερμέν είναι αντίθετοι στο ενδεχόμενο απόκτησης του Πολ Πογκμπά και το εξέφρασαν αυτό με πανό που ανάρτησαν έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας τους.

Οπαδοί της Παρί κατά Πογκμπά (pic)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ενημερωθεί από τον Πολ Πογκμπά πως δεν προτίθεται να υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί της. Αυτό όπως είναι λογικό έχει προκαλέσει συναγερμό σε αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ τα οποία μπορούν να προσεγγίσουν έναν ποδοσφαιριστή με υψηλό κασέ όπως ο Πογκμπά.

Αυτή τη στιγμή Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν μοιάζουν να είναι οι δύο ομάδες που βρίσκονται πιο μπροστά στην κούρσα της απόκτησης του ποδοσφαιριστή. Για τους Παριζιάνους, όμως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο απλά, αφού υπάρχουν μεγάλες αντιδράσεις από μερίδα οπαδών.

Οι φίλοι της Παρί φρόντισαν να δείξουν έμπρακτα την αντίθεση τους στη μετακόμιση του Πογκμπά στη γαλλική πρωτεύουσα. Έφτασαν, μάλιστα, στο σημείο να αναρτήσουν μέχρι και πανό έξω από το προπονητικό κέντρο της Παρί στο οποίο έγραφαν: «Πογκμπά θα πρέπει να ακούσεις τη μητέρα σου: εκείνη δεν σε θέλει εδώ, ούτε εμείς», έγραφε το πανό.