Παρί Σεν Ζερμέν: Πωλητήριο σε… εννέα παίκτες λόγω Πογκμπά

Η Παρί Σεν Ζερμέν περιμένει προτάσεις για την παραχώρηση... εννέα ποδοσφαιριστών, πριν καταθέσει πρόταση για την απόκτηση του Πολ Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Παρί Σεν Ζερμέν: Πωλητήριο σε… εννέα παίκτες λόγω Πογκμπά

Αποφασισμένη να κυνηγήσει ως τέλους την υπόθεση της απόκτησης του Πολ Πογκμπά από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Παρά το γεγονός ότι κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου οι «πρωτευουσιάνοι» πρόσθεσαν στο δυναμικό τους τους Χακίμι, Βαϊνάλντουμ, Σέρχιο Ράμος, Ντοναρούμα και απέκτησαν τα πλήρη δικαιώματα του Ντανίλο Περέιρα από την Πόρτο, πλέον θέλουν να ενισχύσουν το ρόστερ τους και με τον Γάλλο χαφ της αγγλικής ομάδας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στη Γαλλία, η Παρί θα πρέπει να αποδεσμεύσει παίκτες από το έμψυχο δυναμικό της προτού εντάξει στις τάξεις της τον Πογκμπά και για τον λόγο αυτό έχει ήδη βάλει πωλητήριο σε... εννέα ποδοσφαιριστές, για τους οποίους περιμένει προτάσεις.

Στη λίστα των Παριζιάνων προς αποχώρηση φέρονται να βρίσκονται οι Αλφόνς Αρεολά, Σέρχιο Ρίκο, Αμπντού Ντιαλό, Τίλο Κέρερ, Ραφίνια, Λεάντρο Παρέδες, Ιντρισά Γκεγέ, Πάμπλο Σαράμπια, αλλά και ο Μάουρο Ικάρντι.

Την ίδια στιγμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να αξιώνει ένα ποσό που θα φτάνει περίπου τα 80 εκατομμύρια ευρώ για την πώληση του Πογκμπά, για τον οποίο φήμες ανέφεραν το προηγούμενο διάστημα ότι ο ατζέντης του έχει ήδη έρθει σε προφορική συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν για το συμβόλαιο συνεργασίας του πελάτη του.