Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των ομάδων στην Premier League

Έτοιμη να ανακοινώσει νέα μέτρα για την προστασία από τον κορονοϊό είναι η αγγλική Λίγκα, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Premier League.

Υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των ομάδων στην Premier League

Τα τεστ για τον κορονοϊό που υποβάλλονται οι παίκτες των ομάδων της Premier League δεν φαίνεται να είναι αρκετά για την διοργανώτρια Αρχή του αγγλικού πρωταθλήματος, η οποία εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινώσει νέα μέτρα για την πανδημία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου στο Νησί, η αγγλική Λίγκα θα ορίσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό όλων των ποδοσφαιριστών που μετέχουν στις ομάδες της μεγάλης κατηγορίας της χώρας, σε μία προσπάθεια να περιοριστούν τα κρούσματα από τον ιό.

Παράλληλα βέβαια, θα συνεχιστούν τόσο τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας όσο και το ιατρικό πρωτόκολλο που έχει ορίσει η Βρετανία για τον κορονοϊό, ενώ εκτιμάται ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο άπαντες στην Premier League θα έχουν εμβολιαστεί.

Η αγωνιστική δράση στα «σαλόνια» του αγγλικού πρωταθλήματος ξεκινάει στις 13 Αυγούστου, με το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Μπρέντφορντ και την Άρσεναλ στην πρεμιέρα.