Nτεπάι: Ήρθα για να πάρω τίτλους στην Μπαρτσελόνα και για τον ...Κούμαν!

Ο Μέμφις Ντεπάι είναι από τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη κι αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετασεις τέθηκε στη διάθεση του Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος ήταν μια από τις βασικές αιτίες που διάλεξε την Μπαρτσελόνα. Η άλλη είναι η επιθυμία του να κατακτήσει τίτλους.

Nτεπάι: Ήρθα για να πάρω τίτλους στην Μπαρτσελόνα και για τον ...Κούμαν!

Οι διακοπές, μετά την συμμετοχή του με την Εθνική Ολλανδίας στο Euro, τελείωσαν για τον Μέμφις Ντεπάι που μετέβη στη Βαρκελώνη, τη Δευτέρα, αφού μετά από μια τετραιετία στη Λιόν μεταγράφηκε στην Μπαρτσελόνα που τον κυνήγαγε ένα χρόνο.

Ο Ολλανδός, διεθνής επιθετικός, αφού πέρασε τα, απαραίτητα, ιατρικά τεστ τέθηκε στη διάθεση του νέου του τεχνικού Ρόναλντ Κούμαν, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που ο Ντεπάι προτίμησε τους «μπλαουγκράνα».

Ο έτερος ήταν η προοπτική κατάκτησης τίτλων.

Ο Ντεπάι είπε για τον προπονητή του, που τον ξέρει πολύ καλά αφού συνεργάστηκαν στην Εθνική Ολλανδίας, όπου τον βοήθησε να ...εκτοξεύσει την καριέρα του.

Για όλα αυτά ο Κούμαν επέμενε από πέρσι το καλοκαίρι αλλά και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση του.

«Ήμουν με τον Κούμαν στην εθνική ομάδα, μου έδωσε πολλή αυτοπεποίθηση και υποστήριξη ακόμα και όταν ήμουν τραυματίας.

Με είδε να παλεύω για να επιστρέψω από τραυματισμό, τώρα μου έδωσε πλήρη στήριξη για να έρθω εδώ και είμαι έτοιμος να παλέψω για τον Κούμαν εδώ, είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ, στον καλύτερο σύλλογο.

Ελπίζω να κατακτήσω πολλά τρόπαια, που είναι άλλωστε ο λόγος που ήρθα σε αυτό τον υπέροχο σύλλογο με την σπουδαία ιστορία. Είναι μία ιδιαίτερη στιγμη για μένα», τόνισε ο Ντεπάι πριν συμπληρώσει:

«Έρχομαι από διακοπές, τώρα είναι η στιγμή να συγκεντρωθώ και να αρχίσω όσο το δυνατόν καλύτερα την προετοιμασία.

Μου αρέσει να παίζω επιθετικά και δημιουργικά στο χορτάρι, να σκοράρει και να βγάζω ασίστ. Ο τρόπος παιχνιδιού της Μπαρτσελόνα είναι ιδανικός για μένα".