Λάτσιο: O Χισάι τραγούδησε «Bella Ciao» και οι ακροδεξιοί οπαδοί του την... έπεσαν! (vid)

Ο Αλβανός Ελσίντ Χισάι, που αποκτήθηκε φέτος από τη Λάτσιο, τραγούδησε το αντιφασιστικό ''Bella Ciao'', με τους ακροδεξιούς οπαδούς της ομάδας να γίνονται έξαλλοι!

Λάτσιο: O Χισάι τραγούδησε «Bella Ciao» και οι ακροδεξιοί οπαδοί του την... έπεσαν! (vid)

Δεν είναι... μυστικό ότι η Λάτσιο έχει κοινό με ακροδεξιές αντιλήψεις! Στο παρελθόν έχουν απασχολήσει τις Αρχές με τις κινήσεις τους και το να κάνεις κάτι που είναι απέναντι από τις ιδέες τους είναι τολμηρό. Ιδίως μάλιστα αν είσαι και παίκτης της ομάδας.

Ο Αλβανός Ελσέιντ Χισάι, που πριν από μερικές ημέρες έμεινε ελεύθερος από τη Νάπολι και αποκτήθηκε από τη Λάτσιο, όπως κάθε νέο μεταγραφικό απόκτημα μετά τον πρώτο αγώνα της νέας του ομάδας, ακολούθησε το έθιμο και στο βραδινό δείπνο συστήθηκε στους συμπαίκτες του, τραγουδώντας ένα τραγούδι της επιλογής του. Το τραγούδι, όμως, που επέλεξε ήταν ο αντιφασιστικός ύμνος, το «Bella Ciao».

Αυτή του η επιλογή προκάλεσε... χαμό στα social media από ακροδεξιούς οπαδούς της Λάτσιο που έγραψαν πολλά. Μεταξύ άλλων, είπαν: «Καλύτερα να τραγουδούσε τον ύμνο της Ρόμα», «Κατάλαβα, θα παίζουμε με 10 σε κάθε παιχνίδι», «Ρήξη χιαστού και ό,τι άλλος τραυματισμός μπορεί να του συμβεί»!

Πάντως υπήρξαν και πολλοί άλλοι φίλοι των «λατσιάλι» - με μυαλό - που τόνισα ότι η Λάτσιο δεν είναι συνώνυμο του φασισμού.