Με κορονοϊό ο Χακίμι στην Παρί Σεν Ζερμέν

Σε καραντίνα μπήκε ο Ασράφ Χακίμι της Παρί Σεν Ζερμέν, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε τεστ που έγινε στον σύλλογο για τον κορονοϊό.

Με κορονοϊό ο Χακίμι στην Παρί Σεν Ζερμέν

Δεν πρόλαβε καλά καλά να μετακομίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο Ασράφ Χακίμι και μπήκε σε καραντίνα.

Ο Μαροκινός αμυντικός, που πρόσφατα μετακόμισε στους «πρωτευουσιάνους» από την Ίντερ έναντι του ποσού των 60 εκατομμυρίων ευρώ, βρέθηκε θετικός στην πανδημία του κορονοϊού στον πρόσφατο έλεγχο που έγινε στον σύλλογο και έπειτα από αυτή την εξέλιξη μπήκε σε απομόνωση ώστε να μην εξαπλωθεί ο ιός στην υπόλοιπη ομάδα.

Τα υπόλοιπα δείγματα των ποδοσφαιριστών της Παρί ήταν αρνητικά, ωστόσο άπαντες θα υποβληθούν σε επαναληπτικά τεστ ώστε να επιβεβαιωθεί ότι δεν έχει προσβληθεί και κάποιος άλλος παίκτης από την πανδημία.

Μάλιστα, σήμερα (17/7) το πρωί οι «πρωτευουσιάνοι» έδωσαν ένα φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Σαμπλί στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τη νέα σεζόν, από το οποίο φυσικά απουσίαζε ο Χακίμι. Ο τελευταίος είχε κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του στο νικηφόρο (4-0) φιλικό κόντρα στη Λε Μαν.

Για την ιστορία, η Παρί αναδείχτηκε ισόπαλη 2-2 με την Σαμπλί. Η ομάδα του Μαουρίσιο Ποκετίνο προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ της αντιπάλου της με τα τέρματα των Μάουρο Ικάρντι (19’ πέναλτι) και Σίμονς (64’), αλλά η Σαμπλί είχε ισάριθμες «απαντήσεις» και έφτασε στο 2-2 με τους Ενρί (57’) και Ντουκουρέ (89’).