Ανακοίνωσε Χακίμι και επίσημα η Παρί Σεν Ζερμέν

Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοίνωσε την απόκτηση του Ασράφ Χακίμι από την Ίντερ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ανακοίνωσε Χακίμι και επίσημα η Παρί Σεν Ζερμέν

Με τα χρώματα της Παρί Σεν Ζερμέν θα αγωνίζεται τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Ασράφ Χακίμι, καθώς ο γαλλικός σύλλογος ανακοίνωσε και επίσημα πλέον την απόκτηση του ποδοσφαιριστή από την Ίντερ.

Οι δύο σύλλογοι ήρθαν σε συμφωνία για την μετακίνηση του παίκτη έναντι ενός ποσού κοντά στα 60 εκατομμύρια ευρώ και έπειτα από αυτή την εξέλιξη, ο 22χρονος ποδοσφαιριστής μετέβη στο Παρίσι για να υποβληθεί στις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Ο Μαροκινός δεξιός μπακ, που διαθέτει επίσης ισπανική υπηκοότητα, έβαλε την υπογραφή του σε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη νέα του ομάδα, ήτοι ως το 2026, ενώ στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την ολοκλήρωση της συμφωνίας δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για το νέο «κεφάλαιο» στην καριέρα του.

«Αισθάνομαι πολύ υπερηφάνεια σήμερα. Ανυπομονώ να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου, τους οπαδούς και να νιώσω την εξαιρετική ένταση που κυριαρχεί στο Παρκ ντε Πρενς. Μοιράζομαι με το επιτελείο και τους παίκτες τις ίδιες πολύ υψηλές φιλοδοξίες και θα κάνει τα πάντα για να δώσω στο σύλλογό μου αυτό που περιμένει από εμένα», είπε σχετικά.