Πέρεθ για τον Μίτσελ: Απατεώνας προπονητής, έβαζε το γιο του, αφήνοντας στον πάγκο τον Μάτα!

Νέο ηχογραφημένο ντοκουμέντο παρουσιάζει τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, να καταφέρεται εναντίον μίας ακόμη «σημαίας» του συλλόγου, τον γνώριμο των Ελλήνων φιλάθλων (και δη του Ολυμπιακού), Μίτσελ, αποκαλώντας τον «απατεώνα», προπονητικά!

Πέρεθ για τον Μίτσελ: Απατεώνας προπονητής, έβαζε το γιο του, αφήνοντας στον πάγκο τον Μάτα!

Σιγά μην γλίτωνε ο Μίτσελ από τη ...γλώσσα του Φλορεντίνο Πέρεθ!

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης σε νέο ηχογραφημένο ντοκουμέντο, αφού παρουσιάστηκε να καταφέρεται με σκαιότατες εκφράσεις άλλων μορφών της ιστορίας των «μερένγκες» (Ραούλ, Κασίγιας, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μουρίνιο, Ντελ Μπόσκε) το έπραξε και εναντίον του παλαίμαχου άσου των Καστιγιάνων και νυν τεχνικού (της Χετάφε), γνώριμου των Ελλήνων φιλάθλων και δη του Ολυμπιακού.

Ο διοικητικός ηγέτης των «μπλάνκος» εμφανίζεται στο ηχητικό που παρουσίασε η εφημερίδα «El Confindencial» να τον αποκαλεί «απατεώνα», προπονητικά.


«Κάποιοι παλαίμαχοι το μόνο που θέλουν είναι να κερδίζουν 600.000 δολάρια από τη Ρεάλ», ξεκινά τον... Φιλιππικό του ο Πέρεθ, που κατηγορεί τον Μίτσελ πως μεροληπτούσε υπέρ του γιου του.

«Αφήνει τον Μάτα εκτός για να παίζει ο γιος του (σ.σ. Αντριάν Γκονζάλεθ. Ελάτε τώρα, όλοι το βλέπουμε!», αναφέρει.

«Ο Μίτσελ είναι απατεώνας. Είναι χάλια προπονητής. Έχει έναν δημοσιογράφο, τον Ντε Λα Μορένα, που τον προωθεί. Δεν είναι προπονητής. Δεν μπορείς να είσαι προπονητής στη δεύτερη κατηγορία όταν τα έχεις πάει πολύ άσχημα στην τρίτη», ακούγεται να προσθέτει.

Τα ηχητικά έχουν πωληθεί στην ισπανική εφημερίδα από έναν δημοσιογράφο, ο οποίος κατηγορείται ότι από το 2011 εκβίαζε τη διοίκηση της Ρεάλ για να μην τα φέρει στην επιφάνεια αξιώνοντας 10 εκατ. ευρώ.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ήδη έχει κάνει γνωστό πως θα μηνύσει τον δημοσιογράφο και την εφημερίδα, καθώς τονίζει ότι ηχογραφήθηκε εν αγνοία του...

Το θέμα είναι ότι η ζημιά στην εικόνα του έχει γίνει ήδη με την αποδόμηση των «σημαιών» των Μαδριλένων...