Μαλντίνι: Περιμένουμε την Πέμπτη (15/07) τον Ζιρού για να τελειώσει η μεταγραφή στην Μίλαν!

O τεχνικός διευθυντής (και παλαίμαχος) της Μίλαν, Πάολο Μαλντίνι, επιβεβαίωσε την απόκτηση του Ολιβιέ Ζιρού από την Τσέλσι, ενημερώνοντας ότι αναμένεται στο Μιλάνο την Πέμπτη (15/07) για τα διαδικαστικά, πριν ανακοινωθεί.

Μαλντίνι: Περιμένουμε την Πέμπτη (15/07) τον Ζιρού για να τελειώσει η μεταγραφή στην Μίλαν!

Τις πληροφορίες που ήθελαν τον Ολιβιέ Ζιρού να φορά τα κοκκινόμαυρα της Μίλαν την επόμενη σεζόν επιβεβαίωσε ο Πάολο Μαλντίνι.

Ο τεχνικός διευθυντής (και διαχρονική «σημαία») των «ροσονέρι» ενημέρωσε - στο περιθώριο της κλήρωσης της Serie A ότι ο Γάλλος, διεθνής, επιθετικός της Τσέλσι αναμένεται εντός της ημέρας (15/07) στο Μιλάνο για να ολοκληρώσει τα διαδικαστικά της μετακίνησης του, που αναμένεται να ανακοίνωθεί, επίσημα, την Παρασκευή (16/07).

«Αναμένουμε να έρθει την Πέμπτη. Ο Ολιβιέ Ζιρού είναι ένας πρωταθλητής, δεν έχει κάνει μόνο σπουδαία πράγματα με την εθνική Γαλλίας αλλά και με την Τσέλσι, με την οποία έχει κατακτήσει το Champions League».

Η Τσέλσι είχε σπεύσει να ανανεώσει - μονομερώς - το συμβόλαιο του Ολιβιέ Ζιρού αμέσως μετά το φινάλε του τελικού του Champions League, υποχρεώνοντας την Μίλαν να της χτυπήσει την... πόρτα για την απόκτηση του παίκτη.

Τελικά τα βρήκαν οι δύο ομάδες στο 1 εκατ. ευρώ συν άλλο ένα υπό την μορφή μπόνους, αφού οι «μπλε» απλά δεν ήθελαν να χάσουν τον παίκτη δωρεάν.

Ο 34χρονος στράικερ από την πλευρά του θα υπογράψει διετές συμβόλαιο με οψιόν για μια σεζόν ακόμα.

Όσο για την ηλικία του ο Μαλντίνι είπε:
«Έχουμε μία νεανική ομάδα και έχουμε ανάγκη από παίκτες με τέτοια εμπειρία. Μαζί με τον Ιμπραίμοβιτς θα έχουμε ένα... νεαρό δίδυμο επιθετικών».

Ο Μαλντίνι υπογράμμισε επίσης ότι ενδεχομένως να προστεθεί στο ρόστερ και ένας (αληθινά...) νεαρός φορ ενώ θέλησε επίσης να καθησυχάσει τους φίλους των ροσονέρι αναφορικά με τον Φρανκ Κεσιέ, τονίζοντας πως η διοίκηση δουλεύει για την ανανέωση του συμβολαίου του.