Σέρχιο Ράμος: Στην μεταγραφή μου μέτρησε το ...ψηστήρι του Νέιμαρ!

Ο Σέρχιο Ράμος, σε συνέντευξη του στην «L' Equipe», παραδέχθηκε ότι συνέβαλε καταλυτικά στην απόφαση του να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν τα όσα του είπε ο Νέιμαρ

Σέρχιο Ράμος: Στην μεταγραφή μου μέτρησε το ...ψηστήρι του Νέιμαρ!

Το ρόλο που έπαιξε ο Νέιμαρ στην απόφαση του να υπογράψει στην Παρί Σεν Ζερμέν, όταν άφησε (μετά από 16 χρόνια) τη Ρεάλ Μαδρίτης, υπογράμμισε ο Σέρχιο Ράμος κατά την συνέντευξη του στη Γαλλική εφημερίδα «L' Equipe».

Εκεί ο 35χρονος Ισπανός σέντερ μπακ αναφέρθηκε και σε άλλους παράγοντες που τον ώθησαν να μετακομίσει στην γαλλική πρωτεύουσα αφότου άφησε την Ισπανική.

Πέραν, φυσικά, του οικονομικού όπου, προφανώς, ικανοποιήθηκε από τους Παριζιάνους.

«Ο Νέιμαρ με έπεισε να υπογράψω στην Παρί. Πριν υπογράψεις σε μια νέα ομάδα βοηθάει πάντα να μιλάς με αρκετούς παίκτες, ενώ εγώ μίλησα επίσης και με τους Λεονάρντο (σ. τεχνικός διευθυντής) και τον (πρόεδρο) Αλ-Κελαϊφί.

Όλοι με έπεισαν με τον τρόπο τους να επιλέξω την Παρί», τόνισε ο Ίβηρας στόπερ.

Που θέλησε να σταθεί περισσότερο στην επικοινωνία που είχε με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ της Παρί (με τον οποίο γνωρίζονταν από τα κλάσικο Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης όταν ήταν αντίπαλοι επί μια τετραετία...) λέγοντας τα εξής:

«Μιλάμε εδώ και έξι με επτά χρόνια με τον Νεϊμάρ. Παρά το γεγονός πως εκείνος έπαιζε για την Μπαρτσελόνα και εγώ για την Ρεάλ είχαμε πάντα μία εξαιρετική φιλία».

Όσον αφορά στην τεράστια πρόκληση που έχει μπροστά του, να οδηγήσει την Παρί στο πρώτο Champions League της ιστορίας της, την ώρα που εκείνος μετράει 4 τρόπαια με τους «μερένγκες», είπε:

«Το να έρχομαι σε έναν σύλλογο με ιστορία 51 ετών και να μην έχει κατακτήσει το Champions League, θα γράψω ιστορία αν το πετύχω. Θα ήταν άλλωστε πολύ σημαντικό και για μένα να πανηγυρίσω 5ο τρόπαιο στην καριέρα μου».