Παραλίγο συμπαίκτης του Σιόβα

Ο Παναγιώτης Ταχτσίδης προτάθηκε στην Λεγκανές, οι Μαδριλένοι εξέτασαν την περίπτωσή του, αλλά αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση άλλου χαφ.

Παραλίγο συμπαίκτης του Σιόβα

Ο Ολυμπιακός δεν έχει το μυαλό του μόνο στις προσθήκες. «Πονοκεφαλιάζεται» και με τις αποχωρήσεις. Υπάρχει ακόμη αρκετός κόσμος στον Ρέντη που προπονείται υπό τις οδηγίες του Βασίλη Βούζα. Ήδη από χθες προστέθηκαν και οι Βέργος, Μανθάτης και Σάλιακας που «κόπηκαν» από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που ψάχνεται σοβαρά στο εξωτερικό για να συνεχίσει την καριέρα του είναι ο Παναγιώτης Ταχτσίδης. Έχει προταθεί από τον εκπρόσωπό του σε αρκετές ομάδες εκτός Ελλάδας.

Μία εξ αυτών ήταν η πρώην ομάδα του Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, η Λεγκανές δηλαδή του Δημήτρη Σιόβα.

Οι Μαδριλένοι που βρίσκονται σε αναζήτηση χαφ, εξέτασαν την περίπτωσή του, όμως, εκτιμούν ότι το στυλ του Ταχτσίδη δεν ταιριάζει σε αυτό που ψάχνει ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο. Ίσως στο μέλλον αν δεν βρουν κάτι άλλο, να στραφούν στη λύση του Παναγιώτη.

Ο διεθνής Έλληνας χαφ πάντως, στην παρούσα φάση στρέφεται αναγκαστικά και σε άλλα πρωταθλήματα, καθώς για τον ίδιο είναι πλέον μονόδρομος να αναζητήσει την τύχη του στο εξωτερικό.