Νέντβεντ: «Στις 25 Ιουλίου η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο»

Ο αντιπρόεδρος της Γιουβέντους, Πάβελ Νέντβεντ, διέψευσε τις φήμες περί αποχώρησης του Κριστιάνο Ρονάλντο και γνωστοποίησε την επιστροφή του Πορτογάλου στις προπονήσεις.

Νέντβεντ: «Στις 25 Ιουλίου η επιστροφή του Κριστιάνο Ρονάλντο»

Στις προπονήσεις της Γιουβέντους θα επιστρέψει στο τέλος του μηνός ο Κριστιάνο Ρονάλντο, κόντρα στις φήμες που τον ήθελαν να επιθυμεί την αποχώρησή του από τον σύλλογο του Τορίνο και την μετακίνησή του σε μία άλλη ομάδα κατά την διάρκεια της φετινής καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου.

Ο αντιπρόεδρος της «Γηραιά Κυρίας», Πάβελ Νέντβεντ, ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα φυγής του Πορτογάλου άσου από τον σύλλογο, σε δηλώσεις του στα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης.

«Κανένας από την πλευρά του Κριστάνο Ρονάλντο δεν μας έχει πει ότι επιθυμεί να αποχωρήσει, τον περιμένω μαζί μας. Τον περιμένουμε να επιστρέψει από διακοπές στις 25 Ιουλίου», είπε σχετικά ο Νέντβεντ.

Όταν ρωτήθηκε μάλιστα για τις διαπραγματεύσεις των «μπιανκονέρι» με την Σασουόλο για την απόκτηση του του Μανουέλ Λοκατέλι, απάντησε: «Έχουμε χρόνο για να το συζητήσουμε με την Σασουόλο».