Πέρεθ: Άσχετος με την προπονητική ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε!

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Φλορεντίνο Πέρεθ, σε νέο ηχητικό, από τα απομαγνητοφωνημένα της Ισπανικής εφημερίδας «El Confidencial» ακούγεται να χαρακτηρίζει τον (παλαίμαχο και πρώην τεχνικό των «μερένγκες» και της Εθνική Ισπανίας) Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ως «ασχέτο» και «προπονητικό ψέμα»!

Πέρεθ: Άσχετος με την προπονητική ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε!

Οι Ραούλ, Κασίγιας, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μουρίνιο (αλλά και ο μάνατζερ των δύο Πορτογάλων και συμπατριώτης τους, Ζόρζε Μέντες...), δεν είναι οι μόνες «σημαίες» της Ρεάλ Μαδρίτης που ...αποκαθηλώθηκαν, βάσει των λεγομένων του Φλορεντίνο Πέρεθ, που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας εσχάτως.

Ο πρόεδρος των «μερένγκες» τα ...έχωσε - βάσει των απομαγνητοφωνημένων ντοκούμεντων που αποκάλυψε η εφημερίδα «El Confindencial» - και σε μια ακόμη: τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε!

Οι συνομιλίες του διοικητικού ηγέτη των «μπλάνκος» ανάγονται στο 2006 και ο παλαίμαχος Ισπανός άσος των Καστιγιάνων (1968-84) με τον οποίο στον πάγκο οι Μαδριλένοι κατέκτησαν δύο Champions League (2000, 2002), ισάριθμα πρωταθλήματα και συνολικά 8 τίτλους σε τρεις θητείες (1994, 1996, 1999-2003 ) χαρακτηρίζεται, ούτε λίγο - ούτε πολύ ... άσχετος!

«Δεν έχει ιδέα ούτε πως να προπονεί, αλλά ούτε από τακτική. Είναι άσχετος. Κανείς δεν προσφέρει δουλειά στον Ντελ Μπόσκε γιατί όλοι ξέρουν ότι δεν είναι προπονητής. Αυτό με τον Ντελ Μπόσκε είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχω πει στην ζωή μου.

Σου επιτρέπω να μιλήσεις με τον πρόεδρο της Μπεσικτάς για να σου πουν την δική τους εμπειρία, την δική τους γνώμη. Δεν είναι προπονητής αυτός. Ο Καμάτσο είναι. Ο Ντελ Μπόσκε είναι το μεγαλύτερο ψέμα που έχω πει στην ζωή μου.

Ευτυχώς ήρθε ο Φίγκο που έγινε αμέσως στενός φίλος του Ραούλ. Αυτοί οι δύο και ο Ιέρο οργάνωναν την ομάδα.Καημένε Βιθέντε. Ο Βιθέντε δεν έκανε τίποτα».

Όλα τα ανωτέρω αφορούν - για να μην ξεχνιόμαστε - στον τεχνικό που οδήγησε, συν τοις άλλοις, την Εθνική Ισπανίας στην κατάκτηση του μοναδικού Παγκοσμίου Κυπέλλου της ιστορίας της (2010) και του δεύτερου διαδοχικού Εuro (2012)!