Τσιμίκας: «Ανταγωνίζομαι το καλύτερο μπακ στον κόσμο» (vid)

Ο Κώστας Τσιμίκας παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ για τους στόχους που έχει ενόψει της νέας σεζόν. 

Τσιμίκας: «Ανταγωνίζομαι το καλύτερο μπακ στον κόσμο» (vid)

Δηλώσει ενόψει της νέας σεζόν παραχώρησε ο Κώστας Τσιμίκας στην ιστοσελίδα της Λίβερπουλ. Ο Έλληνας διεθνής είναι πιο έτοιμος σε σχέση με την περασμένη σεζόν τονίζοντας μάλιστα πως του δίνει δύναμη ο ανταγωνισμός του με τον Άντι Ρόμπερτσον.

Λίβερπουλ: Επιστροφή με χαμόγελα για Τσιμίκα, Σαλάχ και Μανέ

Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα με τα παιδιά, όλα είναι καλά. Η προπόνηση είναι πολύ σκληρή και έντονη, αλλά αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στα επόμενα παιχνίδια. Ξεκινάμε με φιλικά και συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά όλοι μαζί. Οι πρώτοι έξι μήνες ήταν δύσκολοι για εμένα διότι είχα κορονοϊό και δύο τραυματισμούς, αλλά το δεύτερο μισό ήταν πολύ καλό και δούλεψα σκληρά για να επανέλθω από τους τραυματισμούς. Τώρα είμαι πιο έτοιμος και σε καλή κατάσταση για να τα δώσω όλα για την ομάδα και να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους μας.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξέρω ότι πρέπει να ανταγωνιστώ τον καλύτερο αριστερό μπακ του κόσμου. Αυτό μου δίνει τη δύναμη να κάνω τη δουλειά μου καλά κάθε μέρα, να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να είμαι όσο καλύτερος μπορώ. Ο στόχος μου για τη νέα σεζόν είναι να είμαι υγιής και στη συνέχεια να παίξω περισσότερο για να βοηθήσω την ομάδα».

Παράλληλα σχολίασε την επιστροφή των Φαν ντάικ και Γκόμεζ μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που είχαν: «Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτά τα δύο παιδιά. Δείχνουν να είναι πολύ καλά μετά τους τραυματισμούς τους. Ελπίζω να είναι οι τελευταίοι τους, η ομάδα τους χρειάζεται πολύ».