Μένει στην Άλκμααρ ο Μπιζότ που μιλούσε με τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός πήρε τον Τόμας Βατσλίκ και ο Μάρκο Μπιζότ θα παραμείνει στην Άλκμααρ εκτός αν βρεθεί ομάδα να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της ΑΖ.

Μένει στην Άλκμααρ ο Μπιζότ που μιλούσε με τον Ολυμπιακό

Ο Μάρκο Μπιζότ κατείχε πολύ υψηλή θέση στη λίστα του Ολυμπιακού με τους τερματοφύλακες. Οι Πειραιώτες είχαν στην κορυφή τον Τόμας Βατσλίκ, αλλά είχαν προχωρήσει αρκετά και την υπόθεση του Ολλανδού γκολκίπερ προκειμένου να έχουν έτοιμη και την εναλλακτική επιλογή σε περίπτωση που κάτι στράβωνε με τον Τσέχο.

Ο Βατσλίκ ανακοινώθηκε επίσημα από τους πρωταθλητές Ελλάδας κι έτσι ο Μπιζότ ξεχνάει οριστικά την προοπτική του Ολυμπιακού. Ο ίδιος είχε παραδεχτεί σε δηλώσεις του ότι είναι σε επαφές με τους "ερυθρόλευκους", όμως τα γάντια του βασικού γκολκίπερ τα πήρε ο Βατσλίκ.

Έτσι ο Ολλανδός που έκανε τις διακοπές του στην Κρήτη δεν θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα αν και το ήθελε και το περίμενε. Σύμφωνα με τα ολλανδικά Μέσα ο Μάρκο Μπιζότ πλέον αναμένεται να παραμείνει στην Άλκμααρ με την οποία έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022.

Στα ρεπορτάζ τους οι Ολλανδοί τονίζουν ότι το μειονέκτημα του Μπιζότ σε σχέση με τον Βατσλίκ ήταν οι απαιτήσεις της Άλκμααρ. Η ΑΖ δεν έριξε ποτέ τα χρήματα που ζητούσε και έτσι ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε τη μεταγραφή του ελεύθερου Τσέχου.