Τέλος από τον πάγκο της Φλαμένγκο, ο πρώην τερματοφύλακας Ροζέριο Σένι, με ρεκόρ 132 γκολ! (vid)

Η Φλαμένγκο απέλυσε τον Ροζέριο Σένι, παρά την κατάκτηση τριών τίτλων σε διάστημα 8 μηνών. Ήταν σπεσιαλίστας στα χτυπήματα φάουλ και  ο κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ με 132 γκολ, αν και τερματοφύλακας. 

Τέλος από τον πάγκο της Φλαμένγκο, ο πρώην τερματοφύλακας Ροζέριο Σένι, με ρεκόρ 132 γκολ! (vid)

Το ...μάρμαρο για τις ήττες στο «κλάσικο» του Ρίο Ντε Ζανέιρο, με την Φλουμινένσε (1-0) κι εκείνη με την Ατλέτικο Μινέιρο (2-1) πλήρωσε ο Ροζέριο Σένι που απομακρύνθηκε από τον πάγκο της Φλαμένγκο.

Οι διοικούντες την λαοφιλέστερη ομάδα της Βραζιλίας (σ. σε 40 εκατομμύρια υπολογίζονται οι οπαδοί της!) δεν άφησαν να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους με τον εμβληματικό Βραζιλιάνο γκολκίπερ (σ. κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ, στα χρονικά του αθλήματος, για τα γκολ που έχει πετύχει, με 132!) που ολοκληρωνόταν τον προσεχή Δεκέμβρη, παρότι υπό τις οδηγίες του η «Φλα» όχι μόνο (ξανα)πήρε το πρωτάθλημα Βραζιλίας πέρσι, αλλά και το Πολιτειακό πρωτάθλημα («Καριόκα») την φετινή χρονιά, καθώς και το Σούπερ Καπ Βραζιλίας.

Ο 48χρονος Σένι που ανέλαβε στις 10 Νοέμβρη του 2020 είχε έντονες διαφωνίες με τα μέλη της διοίκησης, που βρήκαν αφορμή από τις προαναφερθείσες ήττες ώστε να τον ...ξεφορτωθούν!