Ίντερ: Συνθήματα των τιφόζι υπέρ του (απόντα) Έρικσεν στο προπονητήριο (pics & vid)

Oπαδοί της Ίντερ συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο της, όπου διεξάγεται η προετοιμασία της ενόψει της νέας περιόδου κι αποθέωσαν άπαντες ενώ δεν ξέχασαν στα συνθήματα τους τον, απόντα, λόγω της περιπέτειας της υγείας του, Κρίστιαν Έρικσεν.

Ίντερ: Συνθήματα των τιφόζι υπέρ του (απόντα) Έρικσεν στο προπονητήριο (pics & vid)

Ενώ ακόμη δεν έχει τελειώσει το Euro (και το διεθνές ποδόσφαιρο εν γένει αυτό το καλοκαίρι...) οι σύλλογοι μπαίνουν σε διαδικασία προετοιμασίας για την νέα σεζόν.

Η Ίντερ δεν αποτελεί εξαίρεση με τα ...βάσανα στο προπονητικό κέντρο του Απιάνο Τζεντίλε («Ιντερέλο») να έχουν ξεκινήσει για τους παίκτες υπό την τεχνική καθοδήγηση του Σιμόνε Ιντσάγκι (ο οποίος αντικατέστηκε τον Αντόνιο Κόντε στην άκρη του πάγκου).

Το Σάββατο ήταν προγραμματισμένο να έχουν πρόσβαση στους χώρους του προπονητηρίου και οπαδοί της ομάδας οι οποίοι φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα από τους ποδοσφαιριστές των πρωταθλητών Ιταλίας.

Τα συνθήματα τους εκτός από την κατάκτηση του σκουντέτο απευθύνονταν και προσωπικά σε παίκτες και προπονητές, ενώ, προς τιμήν τους, δεν ξέχασαν και τον μεγάλο απόντα.

Τον Κρίστιαν Έρικσεν, φυσικά, που, λόγω του προβλήματος υγείας (το οποίο του διαγνώστηκε μετά την κατάρρευση του, στον αγωνιστικό χώρο του «Πάρκεν» της Κοπεγχάγης, κατά τη διάρκεια του Δανία - Φινλανδία στο Euro) είναι αμφίβολο αν θα ξαναγωνιστεί και θα ξαναφορέσει τα «νερατζούρι»...