Ανήσυχος αλλά έχει εμπιστοσύνη στον Λαπόρτα, για το νέο συμβόλαιο του Μέσι, ο Κούμαν

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Ρόναλντ Κούμαν, παραδέχθηκε την ανησυχία του για το ότι δεν έχει ανακοινωθεί η παραμονή του Μέσι στην ομάδα, αλλά κι ότι εμπιστεύεται τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, που τον διαβεβαίωσε ότι θα γίνει

Ανήσυχος αλλά έχει εμπιστοσύνη στον Λαπόρτα, για το νέο συμβόλαιο του Μέσι, ο Κούμαν

Δεν κρύφτηκε πίσω από το ...δάχτυλο του ο Ρόναλντ Κούμαν και παραδέχτηκε πως ανησυχεί για την καθυστέρηση στην ανακοίνωση της παραμονής του Λιονέλ Μέσι.

Πάντως συμπλήρωσε ότι εμπιστεύεται πλήρως τον πρόεδρο του Καταλανικού συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, που τον διαβεβαίωσε ότι κάτι τέτοιο θα γίνει σύντομα:

«Όταν δεν είναι λυμένα όλα, πρέπει να ανησυχείς, αλλά έχω πλήρη εμπιστοσύνη στον πρόεδρό μας για να επιλύσει αυτό το ζήτημα» είπε στους δημοσιογράφους σχετικά με τον Αργεντινό.

«Είναι πολύ σημαντικός για τον σύλλογο, αλλά είναι επίσης σημαντικό για το ισπανικό πρωτάθλημα να παραμένει ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο. Όλοι πρέπει να κάνουμε μια προσπάθεια ώστε να μείνει μαζί μας» πρόσθεσε στέλνοντας μήνυμα, ουσιαστικά, στον προέδρου της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, ο οποίος επιμένει στη συμμόρφωση με το ανώτατο όριο των μισθών.

Ο Κούμαν είπε σχετικά ότι «ο καθένας υπερασπίζεται τη δική του θέση», ενώ πρόσθεσε πως «ο Λαπόρτα μου είπε να είμαι ήρεμος, ότι εργαζόμαστε σε αυτό το ζήτημα και ότι έχουμε την εμπιστοσύνη να καταλήξουμε σε συμφωνία με τον Λιονέλ για να συνεχίσουμε για μερικά ακόμη χρόνια».

Στην συνέχεια υπογράμμισε για τον αρχηγό των «μπλαουγκράνα» και τις υποχρεώσεις του με την εθνική του: «Ο Λιονέλ πάντοτε έδειχνε ότι θέλει να συνεχίσει στην Μπαρτσελόνα. Γνωρίζω ότι ο σύλλογος συνεργάζεται με τους δικηγόρους του και τον πατέρα του για την επίτευξη συμφωνίας. Είναι στο Copa América και έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. Ας ελπίσουμε ότι θα κερδίσει τον τελικό αυτήν την Κυριακή. Ο Λιονέλ έκανε πάντα το μέγιστο με αυτόν τον σύλλογο και για μένα πρέπει να συνεχίσει. Το να καταλήξει με άλλη φανέλα δεν θα είναι καλό...».