Τέμπας: Για να ξεκινήσει την La Liga, με τον Μέσι, η Μπαρτσελόνα πρέπει να πουλήσει παίκτες!

Ο Χαβιέρ Τέμπας, πρόεδρος της Ισπανικής La Liga, δήλωσε ότι δεν ξέρει αν θα καταφέρει η Μπαρτσελόνα να έχει τον Μέσι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος επισημαίνοντας ότι απαιτούνται πωλήσεις ποδοσφαιριστών των Καταλανών

Τέμπας: Για να ξεκινήσει την La Liga, με τον Μέσι, η Μπαρτσελόνα πρέπει να πουλήσει παίκτες!

Κόντρα στις, διαρκώς, καθησυχαστικές δηλώσεις του προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, ότι το θέμα με το νέο συμβόλαιο του Λιονέλ Μέσι «πάει καλά», εμφανίστηκε, ουσιαστικά ο ομόλογος του, της La Liga,L Χαβιέρ Τέμπας.

Όχι δεν ενεπλάκη στο θέμα των διαπραγματεύσεων των Καταλανών με τον Αργεντινό αρχηγό τους, αλλά αναφέρθηκε στο κανονιστικό πλαίσιο που διέπει την υπογραφή νέου συμβολαίου.

Σύμφωνα μ' αυτό για κάθε ευρώ που ξοδεύει κάθε ομάδα της κορυφαίας κατηγορίας της Ισπανίας πρέπει να έχει εξοικονομίσει τέσσερα!

Έτσι ο Τέμπας δήλωσε δύσπιστος για το αν ο Μέσι θα είναι στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος σε θέση ν' αγωνιστεί με την Μπάρτσα, από την άποψη αν εκείνη θα έχει καταφέρει να εξοικονομίσει τα τετραπλάσια απ' όσα θα τον πληρώσει...

«Δεν ξέρω αν θα μπορέσει ο Μέσι να ξεκινήσει το πρωτάθλημα με την Μπαρτσελόνα», ανέφερε ο Τέμπας και συνέχισε: «Εάν δεν υπάρχουν αποχωρήσεις από την ομάδα τότε αυτό είναι αρκετά πιθανό..».

Δηλώσεις που ουσιαστικά αποτελούν «καμπανάκι» για τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», ότι δεν θα γίνει κάποια εξαίρεση, ούτε καν για τον καλύτερο ποδοσφαιριστή (αν όχι του κόσμου...) του πρωταθλήματος!