Μπαρτσελόνα: Συγγνώμη Ντεμπελέ και Γκριεζμάν για το βίντεο της Ιαπωνίας

Οι Ουσμάν Ντεμπελέ και Αντουάν Γκριεζμάν απολογήθηκαν για το βίντεο που κυκλοφόρησε στο οποίο φαίνεται κοροϊδεύουν με ρατσιστικά αστεία προσωπικό σε ξενοδοχείο στην Ιαπωνία.

Μπαρτσελόνα: Συγγνώμη Ντεμπελέ και Γκριεζμάν για το βίντεο της Ιαπωνίας

Οι Γάλλοι επιθετικοί της Μπαρτσελόνα, Ουσμάν Ντεμπελέ και Αντουάν Γκριεζμάν ζήτησαν συγγνώμη για ένα βίντεο του 2019, όπου φαίνονται να κοροϊδεύουν το προσωπικό σε ξενοδοχείο στην Ιαπωνία, αλλά αρνήθηκαν ότι τα σχόλιά τους να είναι ρατσιστικά.

Το βίντεο που «τράβηξε» ο Ντεμπελέ κατά τη διάρκεια της περιοδείας της Μπαρτσελόνα στην Ιαπωνία πριν από τη σεζόν 2019-20, διέρρευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει τους δύο παίκτες να γελούν με μια ομάδα προσωπικού ξενοδοχείου που εργάζονται για να διορθώσουν μια τηλεόραση.

«Όλα έγιναν στην Ιαπωνία. Θα μπορούσε να γίνει οπουδήποτε στον πλανήτη και θα χρησιμοποιούσα την ίδια έκφραση», έγραψε ο Ντεμπελέ στο Instagram. «Ως εκ τούτου, δεν στόχευα καμία κοινότητα. Απλώς έτυχε να χρησιμοποιήσω αυτόν τον τύπο έκφρασης με τους φίλους μου ανεξάρτητα από την προέλευσή τους. Το βίντεο έκτοτε δημοσιοποιήθηκε. Επομένως, εκτιμώ ότι θα μπορούσε να βλάψει τους ανθρώπους που είναι παρόντες σε αυτές τις εικόνες. Εξαιτίας αυτού, θα ήθελα ειλικρινά να τους ζητήσω συγγνώμη».

Ο Γκριεζμάν είπε ότι είναι «εντελώς ενάντια σε κάθε μορφή διάκρισης». «Τις τελευταίες ημέρες, ορισμένοι ήθελαν να με χαρακτηρίσουν ως κάποιον που δεν είμαι», έγραψε στο Twitter. «Αντέχω σθεναρά τις κατηγορίες που έγιναν εναντίον μου και λυπάμαι που έχω προσβάλει κάποιον από τους Ιάπωνες φίλους μου».