Επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπέιλ

Ο Γκάρεθ Μπέιλ αναμένεται να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αφού σύμφωνα με τους Ισπανούς βρίσκεται κανονικά στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι.

Επιστρέφει στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μπέιλ

Έτοιμος να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ. Συγκεκριμένα ο Ουαλός ποδοσφαιριστής αναμένεται να πάρει την ευκαιρία από τον Κάρλο Αντσελότι και ο ίδιος δεν σκοπεύει να την αφήσει να πάρει χαμένη.

Σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα ο Μπέιλ έχει ήδη ενημερωθεί από την ισπανική ομάδα να γυρίσει στην Ισπανία προκειμένου να ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα. Είναι κανονικά στα πλάνα του Κάρλο Αντσελότι, αφού οι δυο τους είχαν άψογη συνεργασία.

Ο Ιταλός μάλιστα τονίζει για τον Ουαλό άσο: «Ο Μπέιλ είναι φανταστικός παίκτης, ποδοσφαιριστής παγκόσμιας κλάσης», ανέφερε ο Αντσελότι. Στο μεταξύ η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει τη νέα αγωνιστική περίοδο να δώσει ευκαιρίες σε ποδοσφαιριστές που δεν βρίσκονταν στα πλάνα της τεχνικής ηγεσίας. Έτσι ο Μπέιλ αναμένεται να είναι ένας από αυτούς.

Ο ίδιος είχε δηλώσεις πριν μερικούς μήνες: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο στη Ρεάλ. Το σχέδιο μου είναι να επιστρέψω στη Ρεάλ, καθώς ήρθα στην Τότεναμ για να παίξω ποδόσφαιρο».