Χίτσφελντ: «Καλύτερα να γίνει σχολιαστής στην τηλεόραση ο Λεβ!»

Ο παλιός τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου και της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Ότμαρ Χίτσφελντ έβγαλε στη... σύνταξη τον μέχρι πρότινος ομοσπονδιακό τεχνικό της Γερμανίας, Γιόακιμ Λεβ, τονίζοντας ότι η καλύτερη επιλογή για εκείνον θα ήταν να γίνει τηλεοπτικός σχολιαστής.

Χίτσφελντ: «Καλύτερα να γίνει σχολιαστής στην τηλεόραση ο Λεβ!»

Σύντομη αποδείχθηκε η πορεία της εθνικής Γερμανίας στο τρέχον Euro, με τη «Νατσιοναλμάνσαφτ» να αποκλείεται από τη φάση των «16» της διοργάνωσης.

Ο αποκλεισμός σήμανε και το τέλος της παρουσίας του Γιόακιμ Λεβ στον πάγκο των «πάντσερ», με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει τη θέση του στον Χάνσι Φλικ ύστερα από θητεία 15 ετών.

Ο Λεβ αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ωστόσο ο Ότμαρ Χίτσφελντ φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη για τον 61χρονο κόουτς, τον οποίο προτρέπει να γίνει σχολιαστής στην τηλεόραση!

Σε συνέντευξή του στο Sportbuzzer, ο Χίτσφελντ, ο οποίος έχει κατακτήσει επτά πρωταθλήματα Γερμανίας, τρία Κύπελλα, δύο Super Cup, τέσσερα League Cup, δύο Champions League, ένα Διηπειρωτικό, δύο πρωταθλήματα Ελβετίας, τρία Κύπελλα και ένα Super Cup, τόνισε σχετικά:

«Δεν ξέρω να θα ήταν καλό για εκείνον να μπει στη ρουτίνα μιας ομάδας με 60 ματς τη σεζόν, αυτό προϋποθέτει υπερβολικό άγχος. Η Ισπανία, η Ιταλία και η Αγγλία δεν του ταιριάζουν. Θα τον συμβούλευα να γίνει σχολιαστής στην τηλεόραση, νομίζω ότι είναι η καλύτερη δουλειά για εκείνον».