Βίντεο παρουσιάζει τον Ντεμπελέ να κάνει ρατσιστικά σχόλια κατά Ασιατών, παρουσία του Γκριεζμάν!

Σάλο στο διαδίκτυο προκάλεσε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα και παρουσιάζει τον Ουσμάν Ντεμπελέ να επιδίδεται σε ρατσιστικά σχόλια κατά Ασιατών τεχνικών, παρόντος του, χαμογελαστού, Αντουάν Γκριεζμάν

Βίντεο παρουσιάζει τον Ντεμπελέ να κάνει ρατσιστικά σχόλια κατά Ασιατών, παρουσία του Γκριεζμάν!

Την ώρα που ο Ουσμάν Ντεμπελέ αναρρώνει από τον τραυματισμό του (σ. νιοστό τα τελευταία 4 χρόνια...) κόντρα στην Ουγγαρία που θα τον αφήσει για 4 μήνες μακριά από τα γήπεδα η διαδικασία αυτή έγινε δυσκολότερη γιατί ο Γάλλος διεθνής εξτρέμ της Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο επίκεντρο της κριτικής, για ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και τον παρουσιάζει να έχει... ρατσιστική συμπεριφορά κατά Ασιατών τεχνικών που επιδιορθώνουν τηλεόραση!

Μάλιστα στο βίντεο (που φαίνεται να έχει τραβήξει ο ίδιος ο άσος της Μπαρτσελόνα...) εμφανίζεται κι ο συμπαίκτης του (σε συλλογικό επίπεδο) και συμπατριώτης του Αντουάν Γκριεζμάν που τον ακούει δίχως ν' αντιδρά στα όσα λέει, αλλά αντίθετα χαμογελά...

Το βίντεο απεικονίζει 3 τεχνικούς να βρίσκονται γύρω από μία τηλεόραση και να συζητούν τεχνολογικής φύσεως πρόβλημα.

Ένας εξ αυτών φοράει T-shirt που γράφει «Προσωπικό»

Ο Ντεμπελέ σχολιάζει στο βίντεο τις κινήσεις και τα λόγια των τεχνικών.

«Όλες αυτές οι άσχημες φάτσες, μόνο και μόνο για να παίξουμε ηλεκτρονικό. Δεν ντρέπονται;» ακούγεται να λέει αρχικά.

Στη συνέχεια γελάει όταν ένας άντρας μπαίνει στο δωμάτιο και γίνεται ζουμ στο βίντεο. Ακολούθως, ακούγοντας τους τεχνικούς να μιλούν, σχολιάζει: «Τι ανάποδη γλώσσα!» για να καταλήξει: «Υποτίθεται ότι είστε ανεπτυγμένη χώρα, σωστά;»

Μεταξύ των πλάνων, το κινητό τηλέφωνο που καταγράφει το βίντεο γυρίζει κάποια στιγμή στον Αντουάν Γκριεζμάν που βρίσκεται στον ίδιο χώρο.

Το επίμαχο βίντεο διέρρευσε μέσω της ιστοσελίδας κοινωνικής δικτύωσης snapchat.

Ωστόσο, δεν τραβήχτηκε στη διάρκεια του τρέχοντος Euro, αφού το χτένισμα του Γκριεζμάν είναι διαφορετικό από αυτό που έχει το τελευταίο διάστημα.

Η ολλανδική ιστοσελίδα Voetbalzone ισχυρίζεται ότι το βίντεο είναι από το καλοκαίρι του 2019, όταν η Μπαρτσελόνα είχε κάνει περιοδεία στην Ιαπωνία.

Το βίντεο προκάλεσε σάλο στα social media, όπου πολλοί χρήστες ψέγουν τη ρατσιστική συμπεριφορά του Ντεμπελέ και στέκονται στο γεγονός ότι ο Γκριεζμάν συμμετείχε, χωρίς να αντιδράσει.

Μάλιστα, ο τελευταίος είχε εμπλακεί ξανά σε υπόθεση ρατσιστικής συμπεριφοράς, το 2017, όταν είχε βάψει μαύρο το πρόσωπο και το σώμα του πριν από ένα πάρτι μασκέ.