Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε την μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο!

Η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ ανακοίνωσε την απόκτηση του Τζέιντον Σάντσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ σε μια μετακίνηση που υπολογίζεται ότι κόστισε στους «κόκκινους διαβόλους» περί τα 90 εκατομμύρια ευρώ 

Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ανακοίνωσε την μεταγραφή του Τζέιντον Σάντσο!

Μετά από ...κόρτε δύο ετών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε την μεταγραφή που τόσο κυνηγούσε κι η οποία ευελπιστεί ν' αλλάξει τις ισορροπίες στο αγγλικό πρωτάθλημα: του Τζέιντον Σάντσο από την Μπορούσια Ντόρτμουντ!

Εδώ και μέρες οι πληροφορίες συνέκλιναν ότι δύο ομάδες τα είχαν βρει και την πρώτη ημέρα του Ιουλίου - που συνιστά την επίσημη έναρξη της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου - οι «κόκκινοι διάβολοι» ανακοίνωσαν, επίσημα, την έλευση του 21χρονου εξτρέμ!

Ο οποίος επιστρέφει στο Μάντσεστερ.

Αλλά στο κόκκινο τμήμα του καθότι από τις Ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι (2015-17) τον ...ψάρεψαν οι Βεστφαλοί.

Όπως αναφέρει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη (λιτή) ανακοίνωσή της, απομένουν τα διαδικαστικά για την ολοκλήρωση της μεταγραφής και φυσικά η ολοκλήρωση των ιατρικών εξετάσεων, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του 21χρονου μεσοεπιθετικού, με την εθνική Αγγλίας για το Euro.

Πάντως δεν διευκρινίστηκε το ποσό που κατέβαλε στην Ντόρτμουντ για την ηχηρότερη μεταγραφή, έως τώρα, του καλοκαιριού, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι κόστισε περί τα 90 εκατομμύρια ευρώ.

Εφόσον επιβεβαιωθεί το ποσό δύσκολα θα ξεπεραστεί το τρέχον καλοκαίρι, λόγω της κρίσης του κορονοϊού τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Την προηγούμενη σεζόν ο Σάντσο πραγματοποίησε 38 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας απολογισμό 16 γκολ και 20 ασίστ.