Μάντσεστερ... καλεί Χάρι Κέιν, «σφήνα» η Τσέλσι!

Οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, και δευτερευόντως η Τσέλσι, διεκδικούν την υπογραφή του Χάρι Κέιν σε περίπτωση που δεν παραμείνει στην Τότεναμ.

Μάντσεστερ... καλεί Χάρι Κέιν, «σφήνα» η Τσέλσι!

Όλο και φουντώνουν τα μεταγραφικά σενάρια γύρω από το όνομα του Χάρι Κέιν, που το βραδάκι της Τρίτης (29/6) συγκέντρωσε εκ νέου πάνω του τα βλέμματα ανά την Ευρώπη με το γκολ που πέτυχε κατά της Γερμανίας, χάρη στο οποίο η Αγγλία «κλείδωσε» την πρόκριση στους «8» του Euro 2020.

Είναι, άλλωστε, γνωστό εδώ και καιρό ότι ο Άγγλος στράικερ δεν είναι ικανοποιημένος στην Τότεναμ, εξαιτίας της αδυναμίας της λονδρέζικης ομάδας να πρωταγωνιστήσει τόσο στην Premier League όσο και στην Ευρώπη μέσω Champions ή Europa League.

«Ζήτησε να φύγει ο Κέιν από την Τότεναμ»

Οι φήμες περί ενδεχόμενης αποχώρησής του από το Λονδίνο δεν είναι καινούργιες, ωστόσο αναζωπυρώθηκαν το τελευταίο 24ωρο. Η Premier League παραμένει το πρωτάθλημα στο οποίο προτιμά να αγωνιστεί ο έμπειρος σέντερ φορ και τα φαβορί για την απόκτησή του σε περίπτωση που φύγει από την Τότεναμ είναι οι δύο ομάδες που εδρεύουν στο Μάντσεστερ.

Τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (με αυτή τη σειρά) φαντάζουν ως οι πιθανότεροι προορισμοί για τον Χάρι Κέιν, με τους «Πολίτες» μάλιστα να φέρονται διατεθειμένοι να... τινάξουν τη μπάνκα, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους.

Μάντσεστερ Σίτι: Στα 116 εκατ. ευρώ η πρόταση στην Τότεναμ για Κέιν

Ένας ακόμη διεκδικητής είναι η Τσέλσι, η οποία όμως σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα θα ενδιαφερθεί μόνο υπό προϋποθέσεις, καθώς τα οικονομικά της δεν βρίσκονται και στην καλύτερη κατάσταση. Αρκετά πίσω στην... κούρσα για την απόκτηση του Κέιν βρίσκονται κλαμπ όπως η Παρί Σεν Ζερμέν, η Ρεάλ Μαδρίτης και η Γιουβέντους.

Πάντως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί ενδεχόμενη ρελάνς της Τότεναμ, ιδίως αν στον πάγκο των «πετεινών» επιστρέψει ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο. Σε κάθε περίπτωση, το όνομα του Κέιν είναι από τα πλέον «καυτά» στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο και οι οριστικές εξελίξεις γύρω από τον σπουδαίο φορ θα δρομολογηθούν μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της Αγγλίας στο Euro...