«Ζήτησε να φύγει ο Κέιν από την Τότεναμ»

Την επιθυμία του να αποχωρήσει από το δυναμικό της Τότεναμ φέρεται να εξέφρασε ο αρχηγός και αρχισκόρερ της ομάδας Χάρι Κέιν, σύμφωνα με βρετανικά Μέσα.

«Ζήτησε να φύγει ο Κέιν από την Τότεναμ»

Τάσεις φυγής φαίνεται να δείχνει ο Χάρι Κέιν στην Τότεναμ, σύμφωνα τουλάχιστον με ορισμένα βρετανικά Μέσα.

Ειδικότερα, το έγκυρο SkySports ανέφερε σε ρεπορτάζ του ότι ο επί σειρά ετών αρχηγός και πρώτος σκόρερ της λονδρέζικης ομάδας φέρεται να ενημέρωσε τους ανθρώπους του συλλόγου για την επιθυμία του να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη, χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει γνωστή η αντίδραση του κλαμπ.

Έτσι, λοιπόν, φαίνεται να αποκτά υπόσταση αυτό που κυκλοφορούσε ως φήμη το τελευταίο διάστημα, με τον Κέιν να είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση που επικρατεί στην Τότεναμ και ειδικά με την την αδυναμία της ομάδας να πρωταγωνιστήσει τόσο στην Αγγλία όσο και στην Ευρώπη.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο Κέιν προτιμάει να συνεχίσει σε άλλη ομάδα της Premier League και εφόσον αποχωρήσει από το Λονδίνο, οι «μνηστήρες» είναι ήδη αρκετοί. Άλλωστε, τόσο οι δύο ομάδες του Μάντσεστερ, Σίτι και Γιουνάιτεντ, όσο και η Τσέλσι, έχουν εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον τους για τον διεθνή στράικερ.