Τάκης Γκώνιας: Προπονητής στην Αιγυπτιακή Πίραμιντς

Ο Τάκης Γκώνιας ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Αιγυπτιακής Πίραμιντς, διαδεχόμενος τον Ροντόλφο Αρουαμπαρένα

Τάκης Γκώνιας: Προπονητής στην Αιγυπτιακή Πίραμιντς

Στην Αίγυπτο κάνει καριέρα τα τελευταία χρόνια ο Τάκης Γκώνιας και εκεί βρήκε την επόμενη επαγγελματική του στέγη. Ο λόγος για την Πίραμιντς, την νέα μεγάλη δύναμη του ποδοσφαίρου της Αφρικανικής χώρας που τα τελευταία χρόνια επιχειρεί να μπει σφήνα στο δίπολο της Αλ Αχλί με την Ζάμαλεκ.

Φέτος οι μπλε που εδρεύουν στα περίχωρα του Καΐρου, στην Γκίζα, έριξαν το βάρος στις διεθνείς υποχρεώσεις και την περασμένη Κυριακή αποκλείστηκαν στα πέναλτι στον ημιτελικό τoυ Κονφεντερέισονς Καπ από την Ράζα Καζαμπλάνκα από το Μαρόκο.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με δύο βαριές ήττες στο πρωτάθλημα είχε ως συνέπεια να απολυθεί ο Αργεντίνος Ροντόλφο Αρουαμπαρένα, ο παλιός παίκτης της ΑΕΚ και άμεσα προσλήφθηκε στη θέση του ο Γκώνιας.

Ο 50χρονος κόουτς βρισκόταν στον πάγκο της Γουάντι Ντεγκλά του Καΐρου την διετία 2018-20, την ομάδα δηλαδή όπου ιδιοκτήτης είναι ο χρηματοδότης του Εργοτέλη, Μαγκέντ Σάμι. Άλλαξε απλά... γειτονιά στην πρωτεύουσα της Αιγύπτου ο Έλληνας κόουτς, ο οποίος θα κάνει την Πέμπτη (1/7) το ντεμπούτο του στον πάγκο της Πίραμιντς, στο μεγάλο ντέρμπι με την πρωταθλήτρια Αλ Αχλί.