Στουτγκάρδη: Ανανέωσε ο Μαυροπάνος

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Στουτγκάρδη η οποία τον απέκτησε από την Άρσεναλ με τη μορφή δανεισμού

Στουτγκάρδη: Ανανέωσε ο Μαυροπάνος

Κάτοικος Γερμανίας για ακόμα ένα χρόνο θα είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος καθώς ανακοινώθηκε η παραμονή του στη Στουτγκάρδη και τη νέα σεζόν.

Ο Έλληνας αμυντικός ανήκει στην Άρσεναλ ωστόσο από το περασμένο καλοκαίρι βρίσκεται στο ρόστερ των Γερμανών με τη μορφή δανεισμού.

Σε περίπτωση που η Στουτγκάρδη κινηθεί για την απόκτηση του, τότε θα πρέπει να δώσει στους Λονδρέζους επτά εκατομμύρια ευρώ. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μαυροπάνος σημείωσε 21 συμμετοχές στη Bundesliga.

Ο Μαυροπάνος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ήθελα πολύ να μείνω εδώ και έγινε πραγματικότητα. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια της Στουτγκάρδης που με πίστεψε και ειδικά τους Σβεν Μίσλιντατ (τεχνικός διευθυντής) και Πελεκρίνο Ματαράτσο (προπονητής), Θα κάνω ό,τι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ελπίζω να είμαστε όλοι υγιείς και οι φίλαθλοι να μπορούν να έρθουν στο γήπεδο ξανά. Είναι κάτι που μου λείπει και ανυπομονώ να νιώσω την ατμόσφαιρα στη Mercedes-Benz Arena».