Ο Περέιρα έφτασε μία ανάσα από τη Λάτσιο

Σε επαφές με τον Βίτορ Περέιρα είχε έρθει η Λάτσιο προκειμένου να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία.

Ο Περέιρα έφτασε μία ανάσα από τη Λάτσιο

Μετά την αποχώρηση του Σιμόνε Ιντζάγκι από τη Λάτσιο, η διοίκηση του συλλόγου είχε βγει στην αγορά και αναζητούσε τον αντικαταστάτη του. Οι "λατσιάλι" κατέληξαν στον Μαουρίτσιο Σάρι, ο οποίος θα κρατάει το τιμόνι τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ωστόσο από την Ιταλία αποκαλύπτουν ότι ο Βίτορ Περέιρα έφτασε μία ανάσα από το να πάρει αυτός το χρίσμα του προπονητή της ομάδας της Ρώμης. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα η διοίκηση της Λάτσιο είχε συνάντηση με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Ο Σάρι ήταν στην κορυφή της λίστας, αλλά υπήρξε επαφή και με τον Πορτογάλο προπονητή, το όνομα του οποίου είχε εμπλακεί και για τη Γουλβς. Ο 52χρονος προπονητής είναι χωρίς ομάδα από τον Δεκέμβριο του 2020 όταν και αποχώρησε από τη Σαγκάη. Έχει την πρόθεση να επιστρέψει στην Ευρώπη και το όνομα του δεν έχει συνδεθεί τυχαία τόσο με τη Γουλβς όσο και με τη Λάτσιο.

Θυμίζουμε ότι ο Περέιρα κάθισε στον πάγκο του Ολυμπιακού από τις 8 Ιανουαρίου 2015 έως τις 10 Ιουνίου 2015 και κοουτσάρισε την ομάδα του Πειραιά σε 27 παιχνίδια. Υπήρξε πρώτος προπονητής της Πόρτο, της Φενερμπαχτσέ της Μόναχο 1860 και της Σαγκάη. Με τον Ολυμπιακό πήρε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο του 2015. Με την Πόρτο πήρε πρωτάθλημα το 2013 και το 2012, ενώ πρωτάθλημα πήρε και το 2018 με τη Σαγκάη.