Γιόχανσον: Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ βάζει τέλος στην καριέρα του

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον σε ηλικία μόλις 31 ετών αποφάσισε να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα εξαιτίας των σοβαρών τραυματισμών του.

Γιόχανσον: Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ βάζει τέλος στην καριέρα του

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον φαίνεται ότι πήρε τη δύσκολη απόφαση να βάλει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ σύμφωνα με όσα αναφέρουν σκανδιναβικά Μέσα θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια εξαιτίας των αρκετών και σοβαρών τραυματισμών που τον έχουν ταλαιπωρήσει.

Στα 31 του χρόνια ο πρώην αμυντικός των "κιτρινόμαυρων" είναι έτοιμος να βάλει τέλος σε μία σπουδαία καριέρα. Συγκεκριμένα τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει στα γόνατα τον υποχρεώνουν να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Συγκεκριμένα έχει υποστεί ρήξη χιαστών και στα δύο γόνατα, ενώ τον περασμένο Μάρτιο αναγκάστηκε να περάσει για τελευταία φορά την πόρτα του χειρουργείου, διότι είχε ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έκαναν λόγο για επιστροφή στην αγωνιστική δράση μετά το τέλος του Euro. Βέβαια ο ίδιος διαπίστωσε πως η αποθεραπεία του δεν εξελισσόταν τόσο καλά όσο θα περίμενε κι έτσι πήρε τη δύσκολη απόφαση να βάλει τέλος στην καριέρα του σε ηλικία μόλις 31 ετών.

Ο Γιόχανσον με τη φανέλα της ΑΕΚ έπαιξε σε 127 παιχνίδια και πέτυχε 10 γκολ ενώ είχε και 8 ασίστ.