Μαντί Καμαρά: Πάντα Νο 1 στόχος της Νάπολι

Στην Ιταλία εξακολουθούν να θεωρούν τον Μαντί Καμαρά ως πρώτο στόχο της Νάπολι για τη μεσαία γραμμή. Ποιος άλλος υποψήφιος των 20 εκατ. ευρώ ανταγωνίζεται τον χαφ του Ολυμπιακού.

Μαντί Καμαρά: Πάντα Νο 1 στόχος της Νάπολι

Η Νάπολι έχει πάντα στην κορυφή της λίστας της για τη μεσαία γραμμή τον Μαντί Καμαρά του Ολυμπιακού προκειμένου να αντικαταστήσει τον Τιεμουέ Μπακαγιόκο που επιστρέφει στην Τσέλσι στην οποία ανήκει και αγωνιζόταν ως δανεικός στην ιταλική ομάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει σήμερα (22/6) η ιταλική εφημερίδα Tuttosport, η Νάπολι συνεχίζει την προσπάθεια να αποκτήσει από τον Ολυμπιακό τον Καμαρά, ο οποίος κοστολογείται στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Και κάνει προσπάθεια να ρίξει αυτή την τιμή ποντάροντας και στις ενέργειες από τον ατζέντη του Αφρικανού άσου, του Μίνο Ραϊόλα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα εναλλακτική επιλογή για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι ένας άλλος παίκτης που επίσης κοστίζει γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για τον υψηλόσωμο διεθνή Νορβηγό χαφ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, τον 23χρονο Σάντερ Μπέργκε.