«Συμφωνία Ερυθρού Αστέρα με Πρίγιοβιτς» γράφουν οι Σέρβοι

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς τα βρήκε σε όλα με τον Ερυθρό Αστέρα και θα συνεχίσει την καριέρα του στους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου. Τουλάχιστον αυτό αναφέρουν οι Σέρβοι τη Δευτέρα (21/6)

«Συμφωνία Ερυθρού Αστέρα με Πρίγιοβιτς» γράφουν οι Σέρβοι

Μια ανάσα από την τελική συμφωνία βρίσκονται Ερυθρός Αστέρας και Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Σύμφωνα με την «Sportski zurnal», ο έμπειρος επιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τη διοίκηση του σερβικού συλλόγου και περιμένει να λύσει τη συνεργασία του με την Αλ Ιτιχάντ και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Οι απολαβές του αναμένεται να φτάσουν τα τρία εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζονται τα μπόνους.

Οι διαπραγματεύσεις με την Αλ Ιτιχάντ είναι σκληρές καθώς υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό σκέλος και μπορεί να χρειαστεί αρκετό διάστημα για να βρεθεί η χρυσή τομή. Είναι πιθανό, λοιπόν, το σενάριο ο Ερυθρός να αρχίσει την προσπάθεια του στα προκριματικά του Champions League χωρίς τον Πρίγιοβιτς.

«Υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμος για τους αγώνες στις 20 και 27 Ιουλίου. Δεν έχει το δικαίωμα να προπονηθεί με τον Ερυθρό Αστέρα, γιατί ακόμη δεν έχει λύσει το συμβόλαιό του. Τον Πρίγιοβιτς τον ήθελαν και παλαιότερα στον Ερυθρό Αστέρα αλλά δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή» γράφουν μεταξύ άλλων στη Σερβία και συγκεκριμένα η «Sportski zurnal» που έχει δεδομένο τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στον Ερυθρό Αστέρα.