Μανωλάς: «Ο Τσιμίκας είναι παίκτης για τη Νάπολι!»

Μετά τις τελευταίες φήμες από την Ιταλία περί ενδεχόμενης μετακίνησης του Κώστα Τσιμίκα στη Νάπολι, ήρθε και ο Κώστας Μανωλάς να εξυμνήσει τον πρώην άσο του Ολυμπιακού!

Μανωλάς: «Ο Τσιμίκας είναι παίκτης για τη Νάπολι!»

Το... μπαράζ δημοσιευμάτων από τα κορυφαία ιταλικά Μέσα για τον Κώστα Τσιμίκα σε σχέση με τη Νάπολι συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς και ένα νέο... επεισόδιο στο σίριαλ αποτελεί η ατάκα του Κώστα Μανωλά για τον ακραίο μπακ της Λίβερπουλ.

Ο έμπειρος κεντρικός μπακ των «παρτενοπέι», σύμφωνα με την «Corriere dello Sport», διεμήνυσε στον πρόεδρο και ιδιοκτήτη της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, αλλά και στον αθλητικό διευθυντή Κριστιάνο Τζουντόλι ότι ο πρώην άσος του Ολυμπιακού θα ήταν ό,τι πρέπει για τη Νάπολι!

«Νομίζω ότι είναι σημαντικός παίκτης, ένας παίκτης για τη Νάπολι. Θα τα πήγαινε καλά και στη Serie A», φέρεται να είπε σχετικά ο Μανωλάς για τον Τσιμίκα, πετώντας ουσιαστικά το... μπαλάκι στους διοικούντες τη Νάπολι.

Η θέση του αριστερού μπακ αποτελεί πρωταρχικό μεταγραφικό στόχο για τους «παρτενοπέι» και ο Τσιμίκας, που φαίνεται να βρίσκεται στις σημειώσεις του σκάουτερ της ομάδας του ιταλικού Νότου, Μαουρίτσιο Μικέλι, είναι μεταξύ των ονομάτων που εξετάζει ο Τζουντόλι.

Εκτός από τον Έλληνα διεθνή φουλ μπακ της Λίβερπουλ εξετάζονται επίσης, ο 27χρονος Βραζιλιάνος Έντερσον Παλμιέρι της Τσέλσι, ο 22χρονος Γκαμπριέλ Γκούντμουντσον της Χρόνινχεν και ο 22χρονος Ουκρανός της Ντιναμό Κιέβου, Βοτάλι Μικολένκο.