Οριστικό: Τέλος ο Σέρχιο Ράμος από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Παρελθόν αποτελεί οριστικά από το δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης ο επί σειρά ετών αρχηγός των «μερένγκες» Σέρχιο Ράμος!

Οριστικό: Τέλος ο Σέρχιο Ράμος από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Είναι πλέον οριστικό: Ο Σέρχιο Ράμος δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Η στιγμή που η Μαδρίτη λάτρεψε και μίσησε τον Σέρχιο Ράμος (vid)

Η αποχώρησή του από την ισπανική πρωτεύουσα υπήρχε σαν έντονη φημολογία εδώ και πολύ καιρό και την Τετάρτη η Ρεάλ επιβεβαίωσε ότι ο επί σειρά ετών αρχηγός της ομάδας θα αναζητήσει νέο σταθμό.

Μάλιστα, η διοίκηση της μαδριλένικης ομάδας ανακοίνωσε λίγο πριν τις 23.00 ότι την Πέμπτη στις 13.30 (ώρα Ελλάδας) θα γίνει η αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου του 35χρονου άσου, που μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου.

Έτσι η καριέρα του Ράμος στη Ρεάλ Μαδρίτης λαμβάνει τέλος ύστερα από 16 ολόκληρες σεζόν, κατά τις οποίες ο διεθνής Ισπανός κατέκτησε τέσσερις φορές το Champions League και πέντε το πρωτάθλημα της La Liga.

Ο Ράμος δεν έχει σκοπό να αποσυρθεί, με τις πληροφορίες να τον θέλουν να συνεχίζει την καριέρα του εντός Ισπανίας. Βεβαίως, αν προκύψει κάποια καλή πρόταση από το εξωτερικό, ο Ισπανός διεθνής δεν πρόκειται να πει όχι.

Μέχρι στιγμής ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχει δείξει η Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ εσχάτως το έκανε και η Σεβίλλη. Μάλιστα, η ομάδα της Ανδαλουσίας προτίθεται να του προσφέρει συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας, κάτι που σημαίνει ότι ο Ράμος θα μπορεί να αγωνίζεται μέχρι τα 40 του! Ίδωμεν...