Η στιγμή που η Μαδρίτη λάτρεψε και μίσησε τον Σέρχιο Ράμος (vid)

Η στιγμή για την οποία η Ρεάλ Μαδρίτης θα ευγνωμονεί πάντα τον Σέρχιο Ράμος και η Ατλέτικο Μαδρίτης θα εύχεται να μην είχε βρεθεί στον δρόμο της.

Η στιγμή που η Μαδρίτη λάτρεψε και μίσησε τον Σέρχιο Ράμος (vid)

Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές. Τι στιγμές σημαδεύουν οι πρωταγωνιστές. Ο Σέρχιο Ράμος είναι ένας από αυτούς. Η στιγμή είναι αυτή που δεν ξεχνά η Μαδρίτη.

Οριστικό: Τέλος ο Σέρχιο Ράμος από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ήταν 24 Μαΐου 2014, όχι στη Μαδρίτη αλλά στη Λισαβόνα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε... σφιχταγκαλιάσει το πρώτο Champions League της ιστορίας της. Οι οπαδοί της στην Ισπανία ετοιμάζονταν να βγουν στους δρόμους. Ετοιμάζονταν να βιώσουν την ποδοσφαιρική ηδονή καθώς σήκωναν το Champions League απέναντι στη «μισητή» Ρεάλ. Μόνο που κάποιος είχε διαφορετική γνώμη...

Ο αρχηγός της «Βασίλισσας», ο Σέρχιο Ράμος σκόρπισε την θλίψη στον προπονητή της Ατλέτικο, Ντιέγκο Σιμεόνε που δεν πίστευε αυτό που έγινε. Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μόντριτς εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σέρχιο Ράμος με κεφαλιά ισοφάρισε.

Οι φίλοι της Ατλέτικο επέστρεψαν στα σπίτια τους, ο τελικός πήγε στην παράταση και ο Μπέιλ, ο Μαρσέλο και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκαναν το 4-1, βγάζοντας στους δρόμους τους φίλους της Ρεάλ.

Η Μαδρίτη εκείνο το βράδυ λάτρεψε (οι φίλοι της Ρεάλ) και μίσησε (οι φίλοι της Ατλέτικο) τον Σέρχιο Ράμος.