Προτεραιότητα για τον Ονιεκούρου η Πόλη

Ο Χένρι Ονιεκούρου σκοπεύει να εξαντλήσει όλα τα περιθώρια προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του στην Κωνσταντινούπολη.

Προτεραιότητα για τον Ονιεκούρου η Πόλη

Ο Χένρι Ονιεκούρου είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που φέρεται να βρίσκεται στη λίστα του Ολυμπιακού για την ενίσχυση των άκρων της επίθεσης του. Ο Νιγηριανός εξτρέμ είχε απασχολήσει και πέρσι την ομάδα του Πειραιά και η περίπτωση του εξετάζεται εκ νέου.

Βέβαια από την πρώτη στιγμή είναι γνωστό ότι πρόκειται για ένα θέμα με πολλές δυσκολίες. Η συμφωνία που είχε κάνει η Γαλατασαράι με τη Μονακό περιλάμβανε οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή ύψους 4,3 εκατ. ευρώ. Προς το παρόν οι Τούρκοι δεν την έχουν ενεργοποιήσει, αλλά έχουν περιθώριο να το κάνουν έως τις 30 Ιουνίου.

Τα τουρκικά Μέσα τα τελευταία λεπτά γράφουν ότι ο ποδοσφαιριστής έχει απορρίψει την προοπτική να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι οι Πειραιώτες δεν έχουν προχωρήσει σε επίσημη κρούση στον Νιγηριανό εξτρέμ.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι ξεκάθαρα ο Χένρι Ονιεκούρου θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τη Γαλατασαράι. Δεν έχει σκοπό να κλείσει κάπου μέχρι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να τον αγοράσει η Γαλατά. Η μεγάλη επιθυμία του παίκτη είναι να μείνει στην Κωνσταντινούπολη και αυτή τη στιγμή δεν έχει σκοπό να απαντήσει σε κάποια πρόταση.