Τα σενάρια για Μανωλά και Ολυμπιακό από την Ιταλία και οι δυσκολίες

Στην Ιταλία επιμένουν ότι ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι προκειμένου να επιστρέψει ο Κώστας Μανωλάς στην Ελλάδα.

Τα σενάρια για Μανωλά και Ολυμπιακό από την Ιταλία και οι δυσκολίες

Ο κακός χαμός γίνεται στην Ιταλία τις τελευταίες ώρες. Μία… καταιγίδα δημοσιευμάτων κάνει λόγο για επιστροφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα οι γείτονες αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει να δουλεύει την επιστροφή του Έλληνα στόπερ στην ομάδα του Πειραιά.

Σιόβας και Μανωλάς ετοιμάζονται παρέα (pic)

Στην Ιταλία κάνουν λόγο για επαφές των δύο ομάδων για τον ποδοσφαιριστή που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Νάξο και κάνει διακοπές. Ο 29χρονος στόπερ έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία του να γυρίσει στον Πειραιά. Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι κάποια στιγμή.

Αυτό είναι το ένα δεδομένο. Το άλλο είναι ότι με τη Νάπολι είναι "δεμένος" με συμβόλαιο έως το 2024. Πρόκειται για έναν παίκτη που είναι βασικός και δεν μοιάζει τόσο εύκολο να τον δώσει η ομάδα του ιταλικού νότου. Οι "παρτενοπέι" είχαν ξοδέψει 36 εκατ. ευρώ για να τον αγοράσουν το καλοκαίρι του 2019 από τη Ρόμα.

Επίσης ο ίδιος έχει ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο με τη Νάπολι το οποίο δεδομένα δεν μπορεί να το πλησιάσει ο Ολυμπιακός. Στην Ιταλία γίνεται ο κακός χαμός τις τελευταίες ώρες και μάλιστα κάνουν λόγο για επαφές των δύο συλλόγων προκειμένου να επιστρέψει ο παίκτης αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα.